НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Обема на Етериум транзакциите достигна своя връх за последните 13 месеца

ЮНИ. 30, 2019 17:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Обема на Етериум транзакциите достигна своя връх за последните 13 месеца

Мрежата на Eтериум наблюдава повишено търсенето, тъй като сега обработва над един милион транзакции на ден, според наличните данни за блокчейна. Докато някои от тези транзакции могат да бъдат свързани с airdrop, увеличението все още е забележително.

Мрежата на Eтериум наблюдава повишено търсенето, тъй като сега обработва над един милион транзакции на ден, според наличните данни за блокчейна. Докато някои от тези транзакции могат да бъдат свързани с airdrop, увеличението все още е забележително.


Според изследователя на Етериум блокчейн, Etherscan, на 28 юни ETH мрежата обработи малко повече от един милион транзакции, което не е виждано от май 2018 г., когато етерът се търгуваше на стойност около $800.


В този момент, криптовалутата се търгува малко над $300, което означава, че използването на ETH се увеличава по-бързо от ценатa. Ежедневните транзакции на Етериум все още са значително под рекордното им ниво, регистрирано през януари миналата година, когато мрежата обработи над 1,3 милиона транзакции в рамките на един ден.Този пик съвпадна с високите стойности на етера от над $1,400. Миналата година цената на криптовалутата се срина от най-високото до ниското ниво ($80) през декември, преди да започне да се възстановява и оттогава непрестанно се покачва.


Мрежата на Eтериум достигна рекорд на месечните транзакции през декември миналата година, като 115 милиона бяха потвърдени само през този месец, в момент, в който уникалните адреси започнаха да се увеличават. Струва си да се отбележи, че това изключва активността, която последва хард форка от 2016 г., направен заради хака на DAO.


Неотдавна, загадъчен airdrop на монети зае близо 60% от мрежата на Eтериум. Макар че подобни airdrop-ове най-вероятно допринасят за увеличаващите се ежедневни обеми на транзакции на криптовалутите, интегрирането вероятно също играе основна роля.


Наскоро, два блокчейн стартъпа, компанията за криптоплащания CLIC Technology и доставчикът на блокчейн инфраструктура Opporty, си партнираха за пускането на разширение за браузър, което ще позволи на потребителите да пазаруват на Amazon с помощта на Етериум.


Мрежата на блокчейн все повече се използва от разработчиците за създаване на децентрализирани приложения, което може да бъде основополагащо за така неизбежното дигитално бъдеще. Втората най-голяма криптовалута неведнъж доказа стойността си и въпреки мечия пазар от миналата година и загубата на интерес от страна на много хора, Етериум все още е една от най-предпочитаните криптовалути, а блокчейна е най-използваният сред програмистите.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Истанбул хард форкът вече е пуснат

Процесът завърши в 0:25 UTC в неделя. Истанбул е осмия хард форк като цяло, като първите промени в кода бяха одобрени през юни 2019 г. (Eth 2, основният преход на мрежата към PoS, се очаква през 2021 ...
ДЕК. 9, 2019 20:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Сравниха копаенето на Етериум с комунизъм

Спорно решениеТази увеличаваща се трудност (наричана още "Ледена епоха") е парче код, който има за цел изкуствено да забави издаването на Етериум монети чрез постепенно увеличаване на трудността на...
ДЕК. 7, 2019 10:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Вече може анонимно да се изпраща Етериум за под $1

Групирането на Етериум транзакциите намалява разходите за gasПроектът Nightfall предлага използването на ZK-Snarks, технологията, съвместима с Eтериум, за покриване на транзакции. Освен това, екипъ...
ДЕК. 6, 2019 17:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

ENJ скача с над 50% след партньорство с Microsoft

Биковете изстреляха ENJ внезапно малко след новината, като пазарната капитализация нарасна с над 50 процента до 73 милиона долара. Ценовото рали направи криптовалутата най-добре представящата се моне...
ДЕК. 5, 2019 19:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света