НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Обема на Етериум транзакциите достигна своя връх за последните 13 месеца

ЮНИ. 30, 2019 17:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Обема на Етериум транзакциите достигна своя връх за последните 13 месеца

Мрежата на Eтериум наблюдава повишено търсенето, тъй като сега обработва над един милион транзакции на ден, според наличните данни за блокчейна. Докато някои от тези транзакции могат да бъдат свързани с airdrop, увеличението все още е забележително.

Мрежата на Eтериум наблюдава повишено търсенето, тъй като сега обработва над един милион транзакции на ден, според наличните данни за блокчейна. Докато някои от тези транзакции могат да бъдат свързани с airdrop, увеличението все още е забележително.


Според изследователя на Етериум блокчейн, Etherscan, на 28 юни ETH мрежата обработи малко повече от един милион транзакции, което не е виждано от май 2018 г., когато етерът се търгуваше на стойност около $800.


В този момент, криптовалутата се търгува малко над $300, което означава, че използването на ETH се увеличава по-бързо от ценатa. Ежедневните транзакции на Етериум все още са значително под рекордното им ниво, регистрирано през януари миналата година, когато мрежата обработи над 1,3 милиона транзакции в рамките на един ден.Този пик съвпадна с високите стойности на етера от над $1,400. Миналата година цената на криптовалутата се срина от най-високото до ниското ниво ($80) през декември, преди да започне да се възстановява и оттогава непрестанно се покачва.


Мрежата на Eтериум достигна рекорд на месечните транзакции през декември миналата година, като 115 милиона бяха потвърдени само през този месец, в момент, в който уникалните адреси започнаха да се увеличават. Струва си да се отбележи, че това изключва активността, която последва хард форка от 2016 г., направен заради хака на DAO.


Неотдавна, загадъчен airdrop на монети зае близо 60% от мрежата на Eтериум. Макар че подобни airdrop-ове най-вероятно допринасят за увеличаващите се ежедневни обеми на транзакции на криптовалутите, интегрирането вероятно също играе основна роля.


Наскоро, два блокчейн стартъпа, компанията за криптоплащания CLIC Technology и доставчикът на блокчейн инфраструктура Opporty, си партнираха за пускането на разширение за браузър, което ще позволи на потребителите да пазаруват на Amazon с помощта на Етериум.


Мрежата на блокчейн все повече се използва от разработчиците за създаване на децентрализирани приложения, което може да бъде основополагащо за така неизбежното дигитално бъдеще. Втората най-голяма криптовалута неведнъж доказа стойността си и въпреки мечия пазар от миналата година и загубата на интерес от страна на много хора, Етериум все още е една от най-предпочитаните криптовалути, а блокчейна е най-използваният сред програмистите.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Коментари (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Tron mainnet с над 3,5 милиона потребителя

От стартирането на "Sun Network", дo  доминирането на DApp пространството и завършването на инициативата  2.0 с Tether, фондацията на Джъстин Сън може да се похвали с поредица от успешни проекти през ...
АВГ. 19, 2019 22:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн се запътва към $ 11,000, алткойните се възстановяват

Биткойн се насочва към 11,000 долара тази сутрин, като понеделник донесе почти 5% печалба.Изглежда пазарите реагират на новините. Binance планира да пусне своя собствена монета в отговор на Facebook и...
АВГ. 19, 2019 19:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Litecoin може скоро да се покачи въпреки натиска на продажбите

Движенията вероятно са вследствие на неотдавнашния му халвинг и скорошна атака (dust attack), която оказва влияние върху близо 300,000 LTC адреси на Binance.Въпреки намаляващия оптимизъм около LTC, ан...
АВГ. 19, 2019 10:20 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Google Trends: Американците са по-заинтересовани от XRP отколкото от Биткойн

Основното, което ни показва това, е, че Ripple навлиза в мейнстрийм много по-бързо отколкото всички предполагахме.Дори и така, потребителите на Google извън САЩ, които се интересуват от криптовалути, ...
АВГ. 19, 2019 11:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света