НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Няма рали за Лайткойн преди $ 85

АВГ. 26, 2019 16:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Няма рали за Лайткойн преди $ 85

Крипто анализатор, основател на Crypto Capital Venture, прогнозира, че Лайткойн вероятно ще влезе в бичи пазар, веднага щом монетата надхвърли 85 долара.

Предприемачът и основател на Crypto Capital Venture, Дан Гамбардело, предложи прогнозата си за цената на LTC в близко бъдеще.


Няма рали за LTC, казва той, докато монетата не успее да пробие нивото от 85 долара.


Гамбардело има известен скептицизъм по отношение на каквото и да е ценово движение, ако е под 85 долара за монета. Едва след това ниво, според него, проектът на Чарли Лий ще може да започне рали.


Конкретна цифра, която анализаторът назовава, при която общността може да започне да се вълнува, е 88 долара.
Ако LTC не успее да достигне това равнище на цената в средносрочен план, може да претърпим продължителен низходящия тренд, казва той.


През първата седмица на август се случи халвинга на LTC, второто такова събитие от появата на монетата през 2011 г. Много експерти очакваха цената на монетата да нарасне след това, тъй като преполовяването на възнаграждението на миньорите и следователно спадането на количеството монети, които ще бъдат пуснати в обращение.


Цената на актива обаче се движи в друга посока. В първия ден на халвинга той удари 100 - 106 долара, а хеш-рейтът не се промени много, противно на това, което Чарли Лий очакваше. Сега ситуацията е доста по-различна.


По време на писане на статията LTC се търгува на цена от 73,98 долара. Сега неговият хеш-рейт е с 30 процента по-нисък, отколкото преди халвинга.


През септември се очакваше Лайткойн да достигне 100 долара и евентуално дори да пробие тази бариера.
Освен това, сега, когато търговската война между САЩ и Китай отново се задълбочава и китайският юан достигна най-ниската цена спрямо щатския долар за последните 11 години, китайските инвеститори могат да започнат да купуват не само Биткойн и Tether, но и Лайткойн - “дигиталното сребро”.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Коментари (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Алткойн пазарът на зелено - XRP с 15% нагоре

 В рядък ход много от основните алткойни правят големи печалби независимо от големия си брат.Етериум продължава да е силен, но XRP и XLM са най-добре представилите се монети днес. Токенът на Ripple е ...
СЕП. 18, 2019 13:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум бележи още един силен ден, ще продължи ли серията?

Водещият актив бе Етериум, чиято цена сега е около 197,85 USD, което доведе до печалби за притежателите от 4,42% в рамките на ден.  По отношение на най-лошо представилата се криптовалута, това е Битко...
СЕП. 17, 2019 15:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Dash вече е достъпен на Coinbase Pro

Dash, най-популярната дигитална валута за плащания и електронна търговия, обяви, че се очаква DASH да бъде добавен към Coinbase Pro. Обменът обяви, че възнамерява да започне приемането на входящи тра...
СЕП. 17, 2019 10:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум може и да се ориентира към нови върхове

Втората по големина криптовалута избухна спрямо Биткойн и USD със огромна сила на по-големите времеви рамки за първи път от поне месец. Търговците и техническите анализатори започнаха да демонстрират ...
СЕП. 16, 2019 20:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света