НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Няма рали за Лайткойн преди $ 85

АВГ. 26, 2019 16:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Няма рали за Лайткойн преди $ 85

Крипто анализатор, основател на Crypto Capital Venture, прогнозира, че Лайткойн вероятно ще влезе в бичи пазар, веднага щом монетата надхвърли 85 долара.

Предприемачът и основател на Crypto Capital Venture, Дан Гамбардело, предложи прогнозата си за цената на LTC в близко бъдеще.


Няма рали за LTC, казва той, докато монетата не успее да пробие нивото от 85 долара.


Гамбардело има известен скептицизъм по отношение на каквото и да е ценово движение, ако е под 85 долара за монета. Едва след това ниво, според него, проектът на Чарли Лий ще може да започне рали.


Конкретна цифра, която анализаторът назовава, при която общността може да започне да се вълнува, е 88 долара.
Ако LTC не успее да достигне това равнище на цената в средносрочен план, може да претърпим продължителен низходящия тренд, казва той.


През първата седмица на август се случи халвинга на LTC, второто такова събитие от появата на монетата през 2011 г. Много експерти очакваха цената на монетата да нарасне след това, тъй като преполовяването на възнаграждението на миньорите и следователно спадането на количеството монети, които ще бъдат пуснати в обращение.


Цената на актива обаче се движи в друга посока. В първия ден на халвинга той удари 100 - 106 долара, а хеш-рейтът не се промени много, противно на това, което Чарли Лий очакваше. Сега ситуацията е доста по-различна.


По време на писане на статията LTC се търгува на цена от 73,98 долара. Сега неговият хеш-рейт е с 30 процента по-нисък, отколкото преди халвинга.


През септември се очакваше Лайткойн да достигне 100 долара и евентуално дори да пробие тази бариера.
Освен това, сега, когато търговската война между САЩ и Китай отново се задълбочава и китайският юан достигна най-ниската цена спрямо щатския долар за последните 11 години, китайските инвеститори могат да започнат да купуват не само Биткойн и Tether, но и Лайткойн - “дигиталното сребро”.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Ще има чистка на алткойните преди следващия бичи пазар, според Биткойн кит

В нова публикация в Twitter, търговецът Joe007 твърди, че предсказаният от мнозина алткойн сезон не е на хоризонта.„Моето мнение е, че събитието за масово изчезване на алткойни вероятно ще предшества ...
ЮЛИ. 5, 2020 18:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase Custody скоро ще предложи стейкинг на Cardano

По време на Cardano Virtual Summit миналия петък, разработчиците от IOHK обявиха, че са подписали с Coinbase Custody. От Q4 2020, потребителите ще могат да стейкват техните ADA токени от ст...
ЮЛИ. 5, 2020 15:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Депозитите на Chainlink към обмените нараснаха със 738%

Според изследователската компания, 13-тата по големина криптовалута достигна рекордни нива на няколко показателя наскоро. Въпреки че фундаментите на монетата се подобряват, цената на Chainlink па...
ЮЛИ. 4, 2020 13:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Стейбълкойнът на Coinbase минава 1 милиард пазарна капитализация

На 3-ти юли 2020 г. пазарната капитализация на USDC проби прага от 1 милиард долара за първи път от пускането на криптовалутата през октомври 2018 г. Според данни на Coin360, монетата наблюдава стремг...
ЮЛИ. 3, 2020 22:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света