НАЧАЛО Алткойни

Някой прехвърли XRP на стойност $127 милиона – ето накъде отиват

23.05.2024 19:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Някой прехвърли XRP на стойност $127 милиона – ето накъде отиват

В рамките на значимо развитие на крипто пазара бе извършен необичаен трансфер на 240 милиона токена XRP от борсата Coincheck към неизвестен портфейл, което привлече вниманието и любопитството на крипто общността.

Крипто тракерът Whale Alert съобщи: „240,850,537 XRP на стойност $127,054,365 бяха прехвърлени от Coincheck към неизвестен портфейл“.

Това значително теглене е било насочено към неизвестен адрес, активиран през февруари. Получаващият портфейл „UQ2Eh“ непрекъснато е приемал XRP трансфери от Coincheck, което предполага силна връзка с борсата. Причините за този трансфер и самоличността на собственика на портфейла остават неизвестни, което допълнително увеличава мистерията около транзакцията.

Предполага се, че има няколко възможни причини за трансфера:

  • Прехвърляне на институционални инвестиции: Възможно е прехвърлянето да е направено от името на институционален инвеститор. Тези инвеститори често местят големи суми в портфейли за студено съхранение за по-голяма сигурност или за да посочат дългосрочна стратегия за държане.
  • Засилени мерки за сигурност: Възможно е Coincheck да прехвърля активи като част от текущите си мерки за повишаване на сигурността. След голям инцидент със защитата през 2018 г. Coincheck даде приоритет на сигурността и преместването на средства към по-безопасни решения за съхранение. Mоже да е част от усилията ѝ за защита на активите.
  • Извънборсова търговия: Tрансферът може да е свързан с извънборсова търговия (OTC), при която значителни количества криптовалута се обменят директно между страните.

Независимо дали този трансфер сигнализира за институционален интерес, подобрени протоколи за сигурност или предстоящи стратегически съобщения, той сочи съществена активност и интерес към XRP и по-широкия крипт опазар.

Към момента на писане на статията XRP регистрира спад от 2% през последните 24 часа, като се търгува за $0.525.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

3 AI криптовалути, които може да са добра инвестиция според крипто експерт

Известният анализатор на криптовалути “Il Capo” привлече вниманието на пазара, като сподели бичите си прогнози за някои алткойни в Telegram групата си на фона на общия спад на пазара.

22.06.2024 7:30 1 мин. четене

Мениджърите на активи коригираха заявленията си за спот Етериум ETF

Няколко мениджъри на активи наскоро представиха промени в предложенията си за спот Етериум ETF пред Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.06.2024 6:00 2 мин. четене

XRP е една от най-шортваните криптовалути – какво трябва да знаем?

На фона на неотдавнашните сътресения на крипто пазара XRP Ledger, поддържан от Ripple Labs, е готов да възвърне бичия си импулс, според анализ на Santiment.

21.06.2024 23:48 2 мин. четене

Меме криптовалута продължава да върви надолу, след като наскоро достигна историческо дъно

Меме криптовалутата Degen (DEGEN) отбеляза забележителен спад в цената, след като между 18 и 19 юни показа признаци на възстановяване.

21.06.2024 20:45 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.