НАЧАЛО Алткойни

Ново раздаване на безплатни токени в мрежата на Cardano – какво да следим?

09.12.2023 16:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ново раздаване на безплатни токени в мрежата на Cardano – какво да следим?

Layergg, компания за анализ на криптовалути, наскоро потвърди предстоящо air drop събитие в мрежата на Cardano и подчерта, че ADA е забележителен токен.

По време на срещата на върха на Cardano през 2023 г. се появи новината, че притежателите на ADA скоро ще получат DUST airdrop с любезното съдействие на Midnight Network, призната партньорска верига на Cardano.

Това разкритие събуди значителен интерес както сред инвеститорите, така и сред ентусиастите. Midnight се отличава с използването на модулна рамка и Substrate Stack, като използва смарт договори като репликирани машини на състоянието.

Анализаторите прогнозират, че Midnight ще използва технология с нулево познание за защита на данните – концепция, тясно свързана с DUST. Мрежата за разработка на Midnight стартира на 13 ноември, като в момента се провеждат изпитания с тестовия токен DUST (tDUST).

Въпреки че събитието е потвърдено, точният график остава неразкрит, като потенциално може да влезе в рамките на 3 до 6 месеца. Освен това цената на ADA вече се е повишила, което потенциално може да повлияе на очакваната възвръщаемост от предстоящото хвърляне, както отбелязват от Layergg.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Дойде ли бичият пазар за алткойните?

Индикаторът за определяне на алткойн сезон (Altcoin season indicator) на Glassnode показва положителна инерция от октомври миналата година, като на 4 февруари се наблюдава забележително покачване след кратко прекъсване по време на разпродажбите, свързани с одобрението на Биткойн ETF през януари.

22.02.2024 21:00 1 мин. четене

2 криптовалути, които може да се окажат лоша инвестиция според изкуствения интелект на Илон Мъск

Grok, AI модел, разработен от xAI и оглавен от Илон Мъск през 2023 г., набра значителна популярност от създаването си, предлагайки отличителен подход в сравнение с традиционните модели, подобни на GPT.

22.02.2024 16:00 2 мин. четене

SEC вече са загубили делото за XRP според директора на Ripple

В неотдавнашен разговор с Bloomberg главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус навлезе в сложността на продължаващата съдебна битка между Ripple и Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.02.2024 12:00 2 мин. четене

Ето кои криптовалути да следим според топ трейдър

Известен крипто анализатор идентифицира потенциални точки за влизане в три многообещаващи алткойна, базирани на изкуствен интелект (AI).

22.02.2024 10:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.