НАЧАЛО Алткойни

Крипто екосистемата е жива и здрава

юни 18, 2018 16:08 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто екосистемата е жива и здрава

Крипто привлича изключително способни кадри от технологичната и финансовата индустрия.

Повечето търговци не са спечелили много пари през 2018 г., тъй като корекцията на пазара, продължава и цената на Биткойн варира между $6,000 и $9,000. „Оракулите“ в индустрията, дори сега твърдят, че валутата ще стигне извънземни стойности до края на годината. Но освен цената има и други причини да имаме оптимистични възгледи за крипто.

Има 300% увеличение в Биткойн хеш-рейта, което означава, че повече хора от всякога копаят монетата, което означава, че леджъра е по-голям от всякога и следователно системата е по-сигурна.

Също така, от 9 години, мрежата Биткойн все още е добре и продължава да расте, въпреки критиците и скептиците. Биткойн мрежата е нараснала много повече отколкото който и да било е очаквал. Същото стана и с Етериум мрежата.

Независим влогър публикувал видеоклип в Reddit за това защо все още е с бичи възгледи за крипто. Той твърди, че на месец се присъединяват по 50,000 нови Етериум разработчици към пространството. Тези оценки го превърнаха в обект на критика от страна на своите последователи в Reddit. Някои коментират, че той е заблуден и просто разпространява дезинформация, която в крайна сметка карат общността да изглеждат на глупаци.

50,000 звучи наистина скандално. Не смятаме, че е възможно да са толкова много. Но от клипа може да се извлече нещо по-полезно от конкретна информация – настроение. Бичите настроения са основателни поради силния ръст на Етериум екосистемата. Не говорим за безпрецедентен растеж, а за здравословен такъв. В момента има стотици децентрализирани приложения и не е изключено да видим хиляди до края на годината.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Етериум (ETH): Да очакваме ли печалби през 2023 г.?

През тази година Етериум (ETH) следва същия път като общия пазар на криптовалути, който е низходящ тренд. Стойността на целият пазар спадна до около $800 милиарда от над $3 трилиона преди година.

ноември 27, 2022 11:55 1 мин. четене

Трейдърски алгоритъм показва предпочитание за тези алткойни

Алгоритъм, който отчита изключително представяне, показва предпочитания към Етериум (ETH) и три други цифрови актива с голяма капитализация в условията на несигурна търговия.

ноември 26, 2022 22:03 1 мин. четене

Dogecoin (DOGE): Повечето инвеститори са на печалба

Фирмата за криптоанализ IntoTheBlock установи, че по-голямата част от инвестиралите в Dogecoin (DOGE) са на печалба.

ноември 26, 2022 19:43 1 мин. четене

Cardano (ADA): Броят на новите адреси продължава да расте

Броят на портфейлите в мрежата на Cardano (ADA) е нараснал с над 100,000 досега през последния месец след срива на FTX.

ноември 26, 2022 18:53 1 мин. четене