НАЧАЛО Алткойни

Крипто екосистемата е жива и здрава

юни 18, 2018 16:08 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто екосистемата е жива и здрава

Крипто привлича изключително способни кадри от технологичната и финансовата индустрия.

Повечето търговци не са спечелили много пари през 2018 г., тъй като корекцията на пазара, продължава и цената на Биткойн варира между $6,000 и $9,000. „Оракулите“ в индустрията, дори сега твърдят, че валутата ще стигне извънземни стойности до края на годината. Но освен цената има и други причини да имаме оптимистични възгледи за крипто.

Има 300% увеличение в Биткойн хеш-рейта, което означава, че повече хора от всякога копаят монетата, което означава, че леджъра е по-голям от всякога и следователно системата е по-сигурна.

Също така, от 9 години, мрежата Биткойн все още е добре и продължава да расте, въпреки критиците и скептиците. Биткойн мрежата е нараснала много повече отколкото който и да било е очаквал. Същото стана и с Етериум мрежата.

Независим влогър публикувал видеоклип в Reddit за това защо все още е с бичи възгледи за крипто. Той твърди, че на месец се присъединяват по 50,000 нови Етериум разработчици към пространството. Тези оценки го превърнаха в обект на критика от страна на своите последователи в Reddit. Някои коментират, че той е заблуден и просто разпространява дезинформация, която в крайна сметка карат общността да изглеждат на глупаци.

50,000 звучи наистина скандално. Не смятаме, че е възможно да са толкова много. Но от клипа може да се извлече нещо по-полезно от конкретна информация – настроение. Бичите настроения са основателни поради силния ръст на Етериум екосистемата. Не говорим за безпрецедентен растеж, а за здравословен такъв. В момента има стотици децентрализирани приложения и не е изключено да видим хиляди до края на годината.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Chilliz (CHZ) с най-високи седмични печалби сред най-големите криптовалути

Въпреки че повечето криптовалути се върнаха в мечата зона, някои, като Chiliz (CHZ), отбелязат значително увеличение на цените.

август 18, 2022 15:41 1 мин. четене

Етериум може да се коригира около Сливането – Артър Хейс

Бившият главен изпълнителен директор на BitMEX Артър Хейс каза, че Етериум вероятно ще направи корективно движение през следващите седмици.

август 18, 2022 11:55 1 мин. четене

Coinbase: Тази криптовалута ще бъде основополагаща в бъдеще

Водещата американска борса за криптовалути твърди, че една стабилна монета ще играе важна роля в трансформиращия се финансов пейзаж.

август 17, 2022 18:24 1 мин. четене

Над 700 нови криптовалути на пазара по време на засилена волатилност

През 2022 г. крипто пазарът се характеризираше със значителна волатилност – фактор, който вероятно щеше да повлияе на новите проекти, присъединяващи се към пазара.

август 16, 2022 14:42 1 мин. четене