НАЧАЛО Прессъобщения

Новата крипто мания Omni Network – какво трябва да знаем и как да се сдобием с безплатни токени

13.04.2024 17:13 6 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Новата крипто мания Omni Network – какво трябва да знаем и как да се сдобием с безплатни токени

В сферата на блокчейн и крипто технологиите напредъкът е непрекъснат и иновации дебнат зад всеки ъгъл.

Една такава иновация, която придобива все по-голяма популярност, е концепцията за “rollup” или ролъп, предлагаща решения на предизвикателствата, свързани с мащабируемостта, които отдавна тормозят блокчейн мрежи като Етериум.

Ролъпите позволяват обединяването на множество транзакции в една партида, което ефективно повишава ефективността и пропускателната способност на мрежата.
На фона на тези иновации появата на Omni Network е свидетелство за неумолимия стремеж към мащабируемост и сигурност в блокчейн екосистемата.

Какво е Omni Network и каква е неговата цел

Omni Network е алтернативен блокчейн от първи слой, който извлича сигурност от самия ETH чрез използване на т.нар. “рестейкинг”.

Като използва нова архитектура, съсредоточена върху рестейкинга, Omni Network има за цел не само да се справи с пречките пред мащабируемостта на Етериум, но и да проправи пътя за безпроблемна интеграция и широко разпространение на децентрализирани приложения (dApps).


Освен Binance Launchpool и airdrop събитието на проекта, от CryptoDnes предоставяме възможност на първите 5 регистрирани потребители по време на фарминг периодa да се сдобият с OMNI токени чрез нашата томбола. За да участвате натиснете ТУК и се регистрирайте.

ПЪРВИТЕ 5 РЕГИСТРАЦИИ, КОИТО УСПЕШНО ПРЕМИНАТ KYC ГАРАНТИРАНО ПОЛУЧАВАТ ПО 1 ТОКЕН!


Когато навлезем по-дълбоко в тънкостите на Omni Network, става ясно, че нейното значение се простира отвъд индивидуалните проекти, оформяйки разказа за бъдещето на блокчейн и неговия трансформационен потенциал в различните индустрии.

Какво е “рестейкинг”?

В основата на дизайна на Omni Network е концепцията за “рестейкинг” – новаторска методология, която разчита на валидатори и делегатори, за да поддържа целостта на мрежата. Валидаторите играят ключова роля в проверката на протоколните съобщения, управлението на наградите и осигуряването на стабилността на набора от валидатори.

Регистрирай се на Binance сега, за да достъпиш Launchpool платформата

От друга страна, делегаторите допринасят за сигурността на мрежата, като залагат своите токени Етериум (ETH) при избрани от тях валидатори.

Характеристики на Omni Network

Характеристиките на Omni Network са готови да променят пейзажа на блокчейн, като са от полза както за разработчиците, така и за потребителите. Разработчиците получават възможността да създават dApps, които безпроблемно работят в ролъпите на Етериум, премахвайки необходимостта от множество версии. Емитентите на токени могат да се възползват от глобалната ликвидност и интеграцията на приложенията, повишавайки стойността на своите активи. Съществуващите dApps могат да разширят обхвата си без сложни промени в кода, което насърчава иновациите. Omni Network дава възможност на разработчиците да станат пионери на следващото поколение глобални приложения в рамките на екосистемата на Етериум ролъпите.

За потребителите Omni Network въвежда т.нар. “‘газова абстракция”, опростявайки транзакциите между веригите. Потребителите вече не трябва да притежават собствени токени за всяка мрежа, с която взаимодействат. Вместо това те могат да извършват транзакции, използвайки един единствен токен, като по този начин рационализират процеса и насърчават по-широкото приемане на децентрализирани приложения. С фокуса си върху оперативната съвместимост и ориентирания към потребителя дизайн Omni Network поставя нов стандарт за високи постижения в блокчейн технологията, като стимулира иновациите и достъпността.

Каква е функцията на OMNI токена

В сърцето на мрежата Omni се намира токенът OMNI – базиран на Етериум токен с многостранна роля.

 • Управление: Притежателите на токени OMNI оказват влияние върху решенията на мрежата, като участват в оформянето на нейното бъдеще чрез гласуване на предложения за подобрения, такси и интеграции.
 • Стейкинг: Потребителите укрепват сигурността на мрежата и печелят награди, като залагат токени OMNI, формирайки гръбнака на устойчивостта на мрежата.
 • Такси за транзакции: Токените OMNI рационализират транзакциите, като служат като основна валута за таксите, опростявайки работата на потребителите в мрежата.
 • Газова абстракция: Токените OMNI улесняват безпроблемните транзакции в мрежата, като позволяват “газова абстракция”, което дава на потребителите възможност да плащат такси независимо от местоположението на средствата им.

По същество токените OMNI овластяват потребителите, като осигуряват децентрализирано управление, сигурност и използваемост в рамките на екосистемата Omni Network.


Регистрирай се на Binance сега, за да достъпиш Launchpool платформата


Токеномика

Общото предлагане на токена OMNI е ограничено до 100,000,000, като токените се разпределят стратегически, за да се насърчи стабилна и устойчива мрежова екосистема.

Нека се потопим в разбивката:

 • Частна продажба: 20.06%
 • Разпределение при публично пускане: 5.77%
 • Binance Launchpool: 3.50%
 • Екип: 25.25% (в зависимост от графика за придобиване на права)
 • Съветници: 3.25% (в зависимост от графика за придобиване на права)
 • Фонд “Екосистема”: 29.50%
 • Фонд на общността: 12.67%

Тази стратегия осигурява балансирано разпределение на токените между заинтересованите страни, като насърчава приобщаването и дългосрочния растеж в общността на Omni Network.

Какво е Binance Launchpool

Binance Launchpool е платформа на крипто борсата Binance, която позволява на потребителите да стейкват (залагат) своите криптоактиви като BNB или други монети, за да печелят нови токени от нови проекти.

Това е начин потребителите да участват в ранните етапи на нов проект и да печелят награди. Потребителите заключват активите си за определен период от време, а в замяна печелят нови токени от стартиращия проект.

Omni Network (OMNI) на Binance Launchcpool

Награди:

 • 3,098.95 OMNI в пула на BNB
 • 546,87 OMNI в пула FDUSD

Binance ще представи токена на Omni Network (OMNI) на своята Launchpool платформа за четири дни, като периода на фарминг започва на 13.04.2024 в 03:00 (българско време) до 16.04.2024 в 02:59 (българско време).


Регистрирай се на Binance сега, за да достъпиш Launchpool платформата


BNB токените на всеки потребител на борсата, които са стейкнати на заключени продукти на Binance Earn (без значение от периода) участват автоматично и получават награди от Launchpool като в същото време си трупат стандартната лихва от стейкинга на BNB. За пула с FDUSD трябва ръчно да се ангажират стабилните монети в Launchpool-а.

Листинг на Binance

След това Binance ще листне OMNI на 17.04.2024 в 15:00 (българско време) и ще открие търговия с търговските двойки OMNI/BTC, OMNI/USDT, OMNI/BNB, OMNI/FDUSD и OMNI/TRY.

Според неофициални източници прогнозната цена на листинг $50-80.

Как да се сдобия с OMNI токени чрез Binance Launchpool

 • Натиснете върху ТОЗИ линк.
 • Създайте своя профил в Binance и преминете през KYC проверката.
 • За десктоп версия, навигирайте своя профил и натиснете бутона “MORE” и после “Launchpad & Launchpool”.

За мобилна версия отидете в секцията “𝐒𝐄𝐑𝐕𝐈𝐂𝐄𝐒” и натиснете върху бутона “Trade” и после “Launchpad“.

След това превъртете надолу, за да намерите “Launchpool” и списъка с налични и завършени проекти.

Натиснете върху бутона “𝐒𝐭𝐚𝐤𝐞” и въведете сумата, която искате да заложите.

Изискване за участие:

 • Трябва да имате акаунт в Binance, потвърден от KYC
 • Ангажирайте поне 0.1 BNB или друг токен, поддържан в пула
 • Няма максимална граница

Освен Binance Launchpool и airdrop събитието на проекта, от CryptoDnes предоставяме възможност на първите 5 регистрирани потребители по време на фарминг периодa да се сдобият с OMNI токени чрез нашата томбола. За да участвате натиснете ТУК.

ПЪРВИТЕ 5 РЕГИСТРАЦИИ, КОИТО УСПЕШНО ПРЕМИНАТ KYC ГАРАНТИРАНО ПОЛУЧАВАТ ПО 1 ТОКЕН!


Заключение

Тъй като очакването за пазарния дебют на Omni Network се натрупва, напомняйки за минали случаи като Ethena (ENA), която преживя значително покачване на цените след листването си на Binance, крипто общността с нетърпение очаква потенциалното въздействие върху стойността на Omni.

Иновативната архитектура на Omni Network и стратегическото ѝ позициониране в блокчейн екосистемата предвещават нова ера на мащабируемост, сигурност и достъпност. Тъй като тя продължава да привлича внимание и подкрепа, нейното пътуване към преоформяне на бъдещето на блокчейн технологията изглежда обещаващо и въздействащо.

Полезни връзки:
Уебсайт
Бяла книга
X (Twitter) 


Регистрирай се на Binance сега, за да достъпиш Launchpool платформата

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 3 алткойна, които да следите през юни 2024 г. за възвръщаемост от 5Х до 10Х: Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK)

Неотдавнашното съживяване на пазара на криптовалути през май 2024 г. подготви почвата за вълнуващ юни, като инвеститорите са нетърпеливи да се възползват от тази инерция и да си осигурят значителни печалби.

22.05.2024 20:23 4 мин. четене

2 криптовалути, които може да си заслужават инвестицията

Крипто пазарът започна седмицата със силен бичи тренд, главно благодарение на неотдавнашното покачване на Етериум (ETH) до $3,800, което от своя страна предизвика значителни печалби при основните алткойни.

22.05.2024 20:00 2 мин. четене

Прогнозите са, че Solana може да достигне $200 до юни, а Milei Moneda и Pepe са готови за значителен ръст на цените

Съоснователят на Syncracy Capital, Даниел Чонг, е уверен, че цената на Solana (SOL) ще премине нивото от $200 до края на май.

22.05.2024 19:00 4 мин. четене

Рекордна прогноза за Етериум след одобрението на спот ETF от финансов гигант

Голям мениджър на активи на стойност $725 милиарда прогнозира, че Етериум (ETH) може да скочи със 75%, за да достигне $6,600, ако неговият дългоочаквания спот аETF бъде одобрен.

22.05.2024 18:35 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.