НАЧАЛО Други

Новата крипто борса M2 официално стартира в Обединените арабски емериства

28.11.2023 19:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Новата крипто борса M2 официално стартира в Обединените арабски емериства

Стартирането на крипто борсата M2 в Абу Даби бележи значително развитие на крипто инфраструктурата в Близкия изток.

Регулирана от Регулаторния орган за финансови услуги (FSRA), тя има за цел да предоставя на клиентите на дребно и институционалните клиенти в ОАЕ цялостни услуги за покупка, продажба и попечителство на дигитални активи.

Предлаганите услуги ще включват:

  • Попечителство на виртуални активи: Инвеститорите ще могат да управляват своите виртуални активи в попечителските портфейли на M2 и офлайн съоръжението за съхранение, удобно и сигурно.
  • Търгувайте AED с BTC и ETH – M2 скоро ще може да предложи на институции и клиенти на дребно възможността да търгуват AED с водещи криптовалути, Биткойн (BTC) и Етериум (ETH).
  • Купи и продай с AED: Лесен за използване механизъм за влизане и излизане от платформата ще бъде предоставен на клиенти от ОАЕ.

Техният продукт Earn, който може да се похвали с доходност до 10.5% от Биткойн и Етериум, е атрактивно предложение на пазара, потенциално привлекателно за инвеститорите, които търсят възвръщаемост от своите криптовалути.

Водена от съоснователите Биджан Ализадех Фард и главния изпълнителен директор Стефан Кимел, и двамата със значителен опит във финансовия и крипто сектора, M2 е събрала ръководен екип с разнообразен опит от уважавани институции като JP Morgan, Deutsche Bank, Goldman Sachs и други.

Техният акцент върху спазването на нормативните изисквания и сигурната платформа е отзвук от ангажимента им да установят доверие в нововъзникващия клас дигитални активи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Nvidia достигна размерите на целия фондов пазар в Германия

След скорошния доклад на Nvidia и рязкото увеличение на покупките на акции, пазарната капитализация на производителя на чипове се увеличи до впечатляващите $1.91 трилиона.

22.02.2024 21:40 2 мин. четене

Нови прогнози за цените на петрола

Тенденциите в ценообразуването на петрола и бензина се характеризират с ясно изразени сезонни тенденции, които обикновено се повишават след началото на годината и се запазват до летните месеци.

22.02.2024 20:00 3 мин. четене

БРИКС: Финансовият упадък на САЩ ще бъде в полза на съюза

Бившият главен икономист на МВФ Оливие Бланшар алармира, че Съединените щати са изправени пред тежка фискална криза поради нарастващия дефицит по дълга, който вече надхвърля $34 трилиона.

22.02.2024 17:00 2 мин. четене

Рецесията вероятно вече е застигнала Германия според централната банка на страната

Според редовния месечен доклад на Bundesbank от понеделник за най-голямата икономика в Европа, изглежда, че понастоящем Германия преживява потенциална рецесия, обусловена от слабото външно търсене, предпазливото поведение на потребителите и ограничените вътрешни инвестиции поради високите разходи за заеми.

22.02.2024 15:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.