НАЧАЛО Алткойни

Нова колаборация между Tron и Ливърпул

април 25, 2019 16:17 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Нова колаборация между Tron и Ливърпул

Изпълнителният директор на мрежата на Tron, Джъстин Сън, е известен с това, че e много въодушевен от успехите на Tron (TRX), независимо колко са малки.

За пореден път Сън се обърна към общността от своя Twitter, за да разкрие, че Tron ще си сътрудничи с британския футболен клуб Ливърпул. Говорейки пред своите 1 милион последователи, той пише:

https://twitter.com/justinsuntron/status/1120927231587393536

Под туита на Сън, беше рекламен клип с логото на Tron като начално изображение, придружено от слайдшоу от играчи на Ливърпул.

В публикацията, която вече събра повече от 2 хиляди харесвания, цялата общност на Тron е развълнувана. В отговор на туита, потребителите бързо отбелязаха, че този крайъгълен камък, освен, че ще направи Tron първата криптовалута, която да си партнира с Ливърпул, ще увеличи процента на адаптация както на Tron (TRX), така и на криптовалутите като цяло.

След обявяването, едно съобщение от потребителя Миша Ледерман също разкри, че партньорството със сигурност ще има логото на Tron на футболния екип на Ливърпул.

Според туита:

Партньорството между Tron и Ливърпул, сегашният лидер на Премиер Лийг, полуфиналиста в Шампионската лига и един от най-легендарните клубове на Англия, ще бъде огромно постижение за криптосферата. Вече може да си представим логото на Tron на червенатa фланелка на Ливърпул.

Партньорството, когато се анализира, е голяма стъпка за мрежата на Tron, особено когато се разглеждат възможностите на футболния клуб да стане играч в Шампионската лига.

Що се отнася до спорта, това не е генезисът на участието на Тron в спорта. По-рано тази година, баскетболната звезда Коби Брайънт бе поканен като водещ говорител на niTron срещата, която се проведе в Сан Франциско. Все още силно се спекулира, че мрежата Tron е много вероятно да си партнира с NBA в бъдеще.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Цената на Celsius (CEL) скача с 800% за два месеца

Алткойн, базиран на Етериум (ETH), който се нарежда сред 100-те най-големи криптовалути по пазарна капитализация, се е повишил с трицифрени с трицифрени числа през последните 30 дни.

август 12, 2022 13:55 1 мин. четене

Обявена е дата за Сливането на Етериум

Преминаването на Етериум към Proof-of-Stake наближава, като разработчиците се споразумяха за предварителна дата за Сливането.

август 12, 2022 11:27 1 мин. четене

Ankr (ANKR) скочи с почти 60% за час след важно обявление

Доставчикът на децентрализирана блокчейн инфраструктура Ankr получава сериозен тласък, но не само на котировките си.

август 12, 2022 8:27 1 мин. четене

Какво да очакваме от BabyDoge?

Ралито от 40%, което видяхме на 9 август при BabyDoge, за съжаление избледня и сега меме криптовалутата се връща към нови дъна.

август 11, 2022 14:20 1 мин. четене