НАЧАЛО Биткойн

Нов хардуерен Биткойн портфейл започва с предварителните поръчки в 95 държави

08.12.2023 14:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Нов хардуерен Биткойн портфейл започва с предварителните поръчки в 95 държави

Block, под ръководството на Джак Дорси, бившия главен изпълнителен директор на Twitter, наскоро обяви началото на предварителните поръчки на Bitkey - физическо устройство, предназначено за сигурно съхранение на Биткойн.

Възможността за предварителни поръчки се разпростира в над 95 държави.

Планирано за доставка в началото на 2024 г., цената на Биткойн портфейла Bitkey е $150 в Съединените щати. Тази цена включва физическия портфейл, кабел за зареждане, мобилно приложение и инструменти за възстановяване.

Линдзи Гросман, ръководител на бизнеса на Bitkey, подчерта глобалната наличност на хардуерния портфейл. Въпреки това Block стратегически се фокусира върху конкретни държави, за да представи и популяризира това ново устройство. Гросман посочи Съединените щати, Обединеното кралство, Канада, Нигерия, Аржентина, Мексико и Индия като ключови пазари, на които компанията очаква значително използване на Биткойн (BTC) за дългосрочни спестявания и трансгранични транзакции.

Публичното пускане на Bitkey следва по-ранната отворена бета фаза, обявена през юни, като демонстрира постоянния ангажимент на Block и Дорси към приемането на Биткойн в различните сектори на компанията.

Дорси, гласовит защитник на Биткойн, ребрандира своята компания за разплащания като Block през 2021 г., символизирайки нейната отдаденост да интегрира Биткойн в основните си операции. Освен това Дорси лично е инвестирал в няколко предприятия, фокусирани върху Биткойн, включително предприятия за добив.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн и Етериум напускат борсите с рекордни темпове

Изходящите потоци на Биткойн (BTC) от централизираните борси достигна най-високото си ниво от средата на 2023 година.

25.02.2024 10:00 1 мин. четене

Срив в цената на Биткойн означава добри възможности за инвеститорите – Робърт Кийосаки

Известният инвеститор Робърт Кийосаки, който се слави със забележително оптимистичните си възгледи за Биткойн, наскоро коментира опасенията относно потенциален рязък спад в стойността на BTC.

25.02.2024 8:00 1 мин. четене

Биткойн: Историята може да се повтори – какво означава това за алткойните?

Уважаван стратег в областта на криптовалутите предполага, че Биткойн (BTC) може да последва историческа тенденция, която потенциално да предизвика ръст при алткойните.

24.02.2024 20:00 2 мин. четене

Крейг Райт призна, че е фалшифицирал Биткойн документи

По време на съдебното заседание, проведено от Алианса за отворени патенти за криптовалути (COPA), Крейг Райт призна, че е направил промени в представения от него документ за Биткойн, както стана ясно по време на заседанието в петък.

24.02.2024 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.