НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Нов алткойн скочи с над 600% за три месеца - какво да очакваме?

ОКТ. 13, 2021 22:01 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Нов алткойн скочи с над 600% за три месеца - какво да очакваме?

Широкият набор от криптовалути, носи известна несигурност на пазара на криптовалути.

Особено забележителна е новата монета COTI, поради което експертите от водещия брокер за търговия с криптовалути Coinrise пуснаха официална прогноза относно бъдещата ѝ стойност.


Като цяло има широко убеждение в потенциала на COTI да стигне далеч”, коментира Дон Леман, говорител на Coinrise. 


“Въпреки това, ние съветваме да не се разчита на ‘пророчества’, изразени от хора без опит или ноу-хау в тази област. Например, чували сме за няколко уебсайта, които предвиждат, че COTI ще преодолее бариерата от $1 до края на тази година, но всички скорошни сигнали пораждат съмнение дали това наистина може да се случи.”


COTI е основната криптовалута на платформа със същото име, която въведе нови решения в сектора за създаване и обмен на крипто. В последните седмици му се отделя много внимание. 


Не Пропускай: Майкъл Бъри отправи критики към Shiba Inu (SHIB)

Имайки предвид това, е важно да се отбележи, че се изразява и скептицизъм към потенциала му да процъфти. Ето защо за брокерите от Coinrise е от решаващо значение да успокоят ентусиазма около токена, за да предотвратят масовият потребител от поемане на ненужни рискове при търговия.


Докато други брокери може да [се възползват] от такава дезинформация, ние се грижим за успеха на нашите търговци и ги съветваме да не следват неоснователна информация”, добави Леман. 


“Ние ще предоставим достъп до COTI на потребителите на нашата платформа, тъй като вярваме в пълна демократизация на процеса на търговия с криптовалути, но ще следим положението на монетата и ще съветваме нашите клиенти съответно. Вярваме, че крипто брокерите трябва да насърчават честност и откровеност и ние правим всичко по силите си да се придържаме към тази вяра.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Малък алткойн скача значително след листинг на Coinbase

В нова блог публикация компанията обяви, че ще пусне поддръжка за Assemble Protocol (ASM) на Coinbase Pro.Този ход накара цената на монетата с ниска капитализация да скочи с над 220% от $0.03 до $0.11...
ОКТ. 22, 2021 00:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

6 обещаващи криптовалути за 2022г.

Polygon (MATIC)В скорошна крипто актуализация YouTube личността каза, че решението за мащабиране на Етериум от втори слой Polygon набира скорост, след като сключи партньорство с компанията за хазарт н...
ОКТ. 21, 2021 22:12 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Огромни печалби се очертават за Етериум

В поредица от туитове Бенет обяснява как ETH може да се увеличи до $20,000 до януари 2022 г. при правилните пазарни условия.“Ако $BTC пробие $65,000 без значително отдръпване първо, $ETH вероятно го п...
ОКТ. 21, 2021 18:17 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум проби над $4,000 - какво да очакваме?

Текущата цена на актива е малко над $4,000, което е увеличение от 4% през последната седмица.Последният възход е резултат от повторното нарастване на популярността на незаменимите токени (NFT), DeFi п...
ОКТ. 20, 2021 19:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света