НАЧАЛО Алткойни

Нов алткойн скача с над 130% преди листинг на Binance

ноември 5, 2021 12:16 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Нов алткойн скача с над 130% преди листинг на Binance

Гейминг алткойн нарасна с повече от 130%, след като най-голямата крипто борса Binance обяви подкрепата си за токена.

Binance казва, че добавя BinaryX (BNX) към списъка с криптовалути на платформата.

BNX е родния токен, използван в CyberDragon, фантастична ролева игра, която е в процес на разработка на Binance Smart Chain. Токенът е предназначен да се използва за гласуване в общността, набиране на герои, ъпгрейдове и други основни функции на играта.

Играчите могат да създават герои, да събират рядко оборудване и да печелят награди за побеждаване на врагове.

BNX ще бъде наличен в зоната за иновации на Binance, специална зона за търговия, където потребителите могат да купуват и продават по-нови токени, които вероятно ще имат по-висока волатилност и представляват по-висок риск за търговците.

Токенът вече показва този тип волатилност. Отваряйки деня на $101, BNX направи сериозен възход след обявяването на Binance, достигайки връх от $241, преди да се установи около $119, според CoinGecko.

Гейминг алткойните и токените за метавселените доминират в крипто пространството през последните няколко седмици като интереса още повече се засили след ребрандирането на Facebook на Meta и плана за инвестиране в метавселената.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Повечето трейдъри грешат за бичия пазар – Раул Пал

BNX не е единственият токен за метавселена, който привлича интерес след новини, свързани с листинг на Binance. Друг гейминг алткойн, наречен GALA, нарасна с повече от 540% след съобщението на Binance в средата на септември.

Съвсем наскоро Binance тласна нагоре цената на токена за управление Tranchess (CHESS) със 185% през октомври, след като получи подкрепа от гиганта за крипто обмен.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Разглеждаме потенциала на Биткойн в коефициенти – ТАЗИ криптовалута е с коефициент 1.65 да скочи с 300%!

Феновете на спортните залози харесват коефициентите, защото предлагат ясна визия за това какви са шансовете едно събитие да се случи. И макар в крипто средите подобни неща да не са чак толкова ясни, то в тази статия решихме да ви покажем някои криптовалути, които могат да се развият доста добре при правилните обстоятелства.

юни 2, 2023 18:00 5 мин. четене

Avorak AI откри неактивен от 8 години Етериум портфейл, който премества огромни количества ETH

Avorak AI е уникална децентрализирана платформа, която използва изкуствен интелект (AI), за да предоставя прозрачни услуги с AI, използвани в различни сектори. Проектът има широк спектър от приложения, включително функциите за сигурност и алгоритмите за анализ.

юни 2, 2023 17:00 3 мин. четене

ChatGPT прогнозира цените на AIDoge и Tradecurve

Инвеститорите са склонни да проучват проекти с обещаващ ценови потенциал, тъй като крипто пазарът продължава да процъфтява. Две популярни опции са AiDoge (AI) и Tradecurve (TCRV), като сега TCRV е в етап на предварителна продажба.

юни 2, 2023 15:01 4 мин. четене

Крипто китовете раздвижват пазарите с транзакции за милиони долари

Напоследък на крипто пазара се наблюдава значително прехвърляне на средства, в което участват крипто търговци с дълбоки джобове.

юни 2, 2023 14:05 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.