НАЧАЛО Други

NFT колекцията Pudgy Pengiuns са продали над 1 милион играчки за последните 12 месеца

14.05.2024 2:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
NFT колекцията Pudgy Pengiuns са продали над 1 милион играчки за последните 12 месеца

Pudgy Penguins, популярна NFT колекция с цветни аватари на пингвини, отбеляза значителен успех през изминалата година, като главният изпълнителен директор Лука Шнетцлер обяви, че продажбите са надхвърлили един милион.

Наскоро проектът се разпространи в търговските вериги по целия свят, като продуктите се предлагат в големи магазини като Target и Walmart.

Първоначално изправен пред предизвикателства, включително обвинения в организиране на „rug-pull“ измами от страна на бившия си основател, Шнецлер придобива марката през 2022 г. за $2.5 милиона. Моделът на проекта позволява на притежателите на NFT да печелят авторски възнаграждения от продажбите на физически продукти с техните уникални аватари.

На NFT пазара OpenSea минималната цена за Pudgy Penguin NFT е около 12.87 ETH, или приблизително $37,580 по текущи цени. Колекцията е била обект на значителна активност при продажбите, като най-скъпата неотдавнашна продажба е достигнала 400 ETH (около $1.17 милиона).

Макар че активността на продажбите достигна своя връх в средата на февруари със средно 439 продажби на ден на средна цена от 20 ETH, оттогава тя леко спадна до около 269 продажби на ден към 6 май.

Въпреки това Pudgy Penguins остава една от най-добрите NFT колекции, като се нарежда на дванадесето място по отношение на вторичните продажби през последните седем дни, с продажби на стойност $2.2 милиона според CryptoSlam.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС прогресивно интегрира свои собствени финансови системи

Иранският посланик в Русия, Казем Джалали, подчерта активното участие на Иран в усилията за сътрудничество с Русия в рамките на БРИКС по време на неотдавнашна пресконференция, проведена на 16 май.

20.05.2024 7:30 2 мин. четене

Ето какво може да привлече милиарди долари към крипто пазарите

В неотдавнашно изявление главният изпълнителен директор на Coin Bureau Ник Пукрин подчерта значителен, но до голяма степен пренебрегван катализатор на крипто пазара.

20.05.2024 7:00 2 мин. четене

Интересът към крипто портфейлът Phantom расте – какво означава това за Solana?

Крипто портфейлът Phantom Wallet се изкачи до третата позиция в категорията за комунални услуги в Apple App Store, отстъпвайки само на Google и Google Chrome Apps.

20.05.2024 1:00 2 мин. четене

Tether планира да разработи терминал за p2p финансови пазари

Главният изпълнителен директор Паоло Ардоино на Tether обяви, че компанията ще отдели значителни ресурси за разработване на терминал за peer-to-peer (P2P) финансови пазари.

19.05.2024 23:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.