НАЧАЛО Други

БРИКС: Робърт Кийосаки отправи поредното предупреждение за новата валута на съюза

13.05.2024 13:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
БРИКС: Робърт Кийосаки отправи поредното предупреждение за новата валута на съюза

Робърт Кийосаки, известният инвеститор и автор на книгата „Богат татко, беден татко“, наскоро сподели опасенията си за бъдещето на щатския долар на фона на слуховете, че страните от БРИКС ще въведат нова криптовалута, вероятно подкрепена със злато.

Кийосаки смята, че ако това се случи, то може да доведе до загуба на стойността на щатския долар и да предизвика хиперинфлация в страната.

В отговор на тези потенциални рискове Кийосаки препоръча да се инвестира в алтернативни активи като злато, сребро и Биткойн (BTC), за да се предпазим от евентуален срив на щатския долар. Той подчерта значението на диверсификацията на портфейла и предпазването от обезценяване на валутата.

Кийосаки изрази своите предупреждения за “деня на Страшния съд” по отношение на щатския долар, като заяви, че сривът вече е започнал, и призова хората да се подготвят за него.

Той се застъпва за стратегии като започване на бизнес, придобиване на активи, които носят парични потоци, като имоти под наем, и притежание на активи като злато, сребро и BTC, за да се смекчи въздействието на икономическите спадове.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Спад на новите Биткойн адреси – каква е причината?

Мрежата на Биткойн преживява значителен спад в създаването на нови адреси, достигайки най-ниското си ниво от юли 2018 г.

20.05.2024 8:30 1 мин. четене

БРИКС прогресивно интегрира свои собствени финансови системи

Иранският посланик в Русия, Казем Джалали, подчерта активното участие на Иран в усилията за сътрудничество с Русия в рамките на БРИКС по време на неотдавнашна пресконференция, проведена на 16 май.

20.05.2024 7:30 2 мин. четене

Ето какво може да привлече милиарди долари към крипто пазарите

В неотдавнашно изявление главният изпълнителен директор на Coin Bureau Ник Пукрин подчерта значителен, но до голяма степен пренебрегван катализатор на крипто пазара.

20.05.2024 7:00 2 мин. четене

Биткойн: Какво правят крипто китовете тази седмица

Активността на Биткойн (BTC) спадна до най-ниската си точка от началото на годината, тъй като криптовалутата установи нива на съпротива и подкрепа около границата от $65,000.

20.05.2024 6:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.