НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Най-обещаващите криптовалути за 2019 г.

ДЕК. 6, 2018 08:30 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Най-обещаващите криптовалути за 2019 г.

Намираме се на прага на 2019 година и ако възнамерявате да навлизате в крипто пространството, сега е момента.

 Въпреки че 2018 гoдина е толкова проблемна за алткойн пазара, много е важно да сте с положителна нагласа за новата година.


Въпреки това, за да привлечете положителни резултати за следващата година, е важно да научите кои алткойни са най-удобни и подходящи за пазара. Тази статия съдържа списък с най-обещаващите алткойни, които ще превземат 2019 г., въз основа на тяхната технология и други критерии.


Stellar XLM

XLM (stellar) се фокусира върху предоставяне на разумни, ефикасни и бързи трансгранични плащания на своите потребители. Свързано изображениеЗа разлика от други, които се фокусират върху големите институции, stellar сделките се извършват предимно с хора. Най-доброто нещо за този алткойн е, че той си партнира с големите технологични компании, за да гарантира, че има значително инвестиционно представителство. Неговият блокчейн обработва по-големи транзакции при по-ниска такса, което го прави изключително конкурентен.


Litecoin


От своето въвеждане през 2011 година, litecoin продължава да бъде сред най-добрите алткойн и гарантира лесни пари за всеки инвеститор. Резултат с изображение за litecoinРазликата между litecoin и bitcoin е в съвременната технология. Той има голяма пазарна горна граница и популярността му се множи.

Освен това, litecoin има много активни търговци, които винаги са готови да инвестират още повече, за да видят токена да стигне до върха на крипто пазара. С течение на годините тази криптовалута доказва, че постига прогресивен растеж с всяка изминала година.


4New


Свързано изображение

Ако сте запален последовател на пазара на криптовалути, разбирате, че този алткойн е нов на пазара. Това обаче не значи, че няма качествата да пробие през следващата година. Проектът 4New работи във фабрики, които превръщат отпадъците в електричество след изгаряне им.

Тогава токенизират електроенергията, което засилва позицията им на крипто пазара. Това, което прави този алткойн по-обещаващ е фактът, че те използват прогресивна технология за изчистване на отпадъците и приложение в света на криптовалутите. Макар че не можем да сме сигурни, че този алткойн ще процъфти през 2019 година, технологията му в крайна сметка ще доведе до резултати за широката общественост.


Ripple


Това oт скоро е втората по-големина криптовалута спрямо пазарната капитализация. Този алткойн си партнира с големи финансови институции, за да предложи надеждно и лесно решение за трансгранични плащания. Резултат с изображение за ripple

За разлика от Stellar , Ripple се фокусира върху работата с институциите, което гарантира по-голямото му участие на пазара.Ethereum Classic


Като планирате за следващата година, е важно да запомните, че Ethereum Classic няма да се откаже от крипто пазара в най-скоро време.

Свързано изображениеЕто защо, дори и при появата на повече проекти и на нови токени, които заемат централно място на пазара, този алткойн ще запази своята позиция, даже може и да напредне. Въпреки че има предизвикателства на пазара, Еthereum платформата не спира да придобива популярност.


Basic Attention Token BAT


Ако търсите алткойн, който има цел, тогава всичко от което се нуждаете е BAT. Те имат много опитен екип с впечатляващи автобиографии. BAT адресира въпроси, свързани с всекидневния начин на живот, което го прави удобно за всеки човек. След като е сред най-добрите криптовалути, BAT представляват отчетна единица между издателите, рекламодателите и потребителите.

Въпреки че не насърчава токен търговия с други борси, BAT гарантира, че ще рекламира всички обмени, които ще го добавят. Това също подсигурява огромен дял в крипто пазара през 2019 година.


Lisk


На последно място в нашия списък е Lisk. Въпреки че почти има същите характеристики като на Ethereum, този актив е малко по-лесен за използване, тъй като е написан на javascript.

Свързано изображение

Ето защо, ако не сте запознати с кодовете, все още имате шанс да разберете бизнеса с криптовалути, благодарение на това крипто. Lisk е удобна платформа за хостване на блокчейн приложения. Ако сте нов в алткойн бизнеса, това може да е най-доброто място за стартиране.


Заключение


Пазарът на криптовалути продължава да се развива, а някои алткойн, които са на върха в момента, може да не ги видим през новата година. Освен това, въпреки че 2018 е пълна с изненади, е важно да се подготвите и да се съсредоточите повече върху инвестирането в марки, с които се чувствате комфортно.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q


СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Топ 5 алткойна с висок потенциал за 2022 г.

В ново интервю с Джесика Уокър от CoinMarketCap, Пал казва, че Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) действат като “базови инвестиции”, всяка по своя собствена причина.“Разглеждам го от гледна точка на мрежов...
ЯНУ. 16, 2022 15:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този алткойн скочи с почти 400% след листинг на Coinbase

PolySwarm (NCT) е проект за откриване на заплахи и зловреден софтуер, който беше изброен от Coinbase Pro в сряда, заедно с алткойните Inverse Finance (INV), Liquity (LQTY), Propy (PRO).След това всичк...
ЯНУ. 16, 2022 00:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Два протокола от първи слой се насочват към нови върхове

Крипто анализаторът, известен под псевдонима Smart Contracter, каза на своите 201,800 последователи в Twitter, че собствените токени на блокчейн платформите Harmony (ONE) и Fantom (FTM) се стремят да ...
ЯНУ. 16, 2022 12:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Tether замразиха $150 милиона USDT и ограничиха 3 адреса

Според блокчейн данни, Tether замрази USDT на стойност над $150 милиона на 13-ти януари. Това не е първият път, в който Tether замразява средства по този начин, като това често създава притеснения сре...
ЯНУ. 14, 2022 20:24 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света