НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Най-обещаващите криптовалути за 2019 г.

ДЕК. 6, 2018 08:30 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Най-обещаващите криптовалути за 2019 г.

Намираме се на прага на 2019 година и ако възнамерявате да навлизате в крипто пространството, сега е момента.

 Въпреки че 2018 гoдина е толкова проблемна за алткойн пазара, много е важно да сте с положителна нагласа за новата година.


Въпреки това, за да привлечете положителни резултати за следващата година, е важно да научите кои алткойни са най-удобни и подходящи за пазара. Тази статия съдържа списък с най-обещаващите алткойни, които ще превземат 2019 г., въз основа на тяхната технология и други критерии.


Stellar XLM

XLM (stellar) се фокусира върху предоставяне на разумни, ефикасни и бързи трансгранични плащания на своите потребители. Свързано изображениеЗа разлика от други, които се фокусират върху големите институции, stellar сделките се извършват предимно с хора. Най-доброто нещо за този алткойн е, че той си партнира с големите технологични компании, за да гарантира, че има значително инвестиционно представителство. Неговият блокчейн обработва по-големи транзакции при по-ниска такса, което го прави изключително конкурентен.


Litecoin


От своето въвеждане през 2011 година, litecoin продължава да бъде сред най-добрите алткойн и гарантира лесни пари за всеки инвеститор. Резултат с изображение за litecoinРазликата между litecoin и bitcoin е в съвременната технология. Той има голяма пазарна горна граница и популярността му се множи.

Освен това, litecoin има много активни търговци, които винаги са готови да инвестират още повече, за да видят токена да стигне до върха на крипто пазара. С течение на годините тази криптовалута доказва, че постига прогресивен растеж с всяка изминала година.


4New


Свързано изображение

Ако сте запален последовател на пазара на криптовалути, разбирате, че този алткойн е нов на пазара. Това обаче не значи, че няма качествата да пробие през следващата година. Проектът 4New работи във фабрики, които превръщат отпадъците в електричество след изгаряне им.

Тогава токенизират електроенергията, което засилва позицията им на крипто пазара. Това, което прави този алткойн по-обещаващ е фактът, че те използват прогресивна технология за изчистване на отпадъците и приложение в света на криптовалутите. Макар че не можем да сме сигурни, че този алткойн ще процъфти през 2019 година, технологията му в крайна сметка ще доведе до резултати за широката общественост.


Ripple


Това oт скоро е втората по-големина криптовалута спрямо пазарната капитализация. Този алткойн си партнира с големи финансови институции, за да предложи надеждно и лесно решение за трансгранични плащания. Резултат с изображение за ripple

За разлика от Stellar , Ripple се фокусира върху работата с институциите, което гарантира по-голямото му участие на пазара.Ethereum Classic


Като планирате за следващата година, е важно да запомните, че Ethereum Classic няма да се откаже от крипто пазара в най-скоро време.

Свързано изображениеЕто защо, дори и при появата на повече проекти и на нови токени, които заемат централно място на пазара, този алткойн ще запази своята позиция, даже може и да напредне. Въпреки че има предизвикателства на пазара, Еthereum платформата не спира да придобива популярност.


Basic Attention Token BAT


Ако търсите алткойн, който има цел, тогава всичко от което се нуждаете е BAT. Те имат много опитен екип с впечатляващи автобиографии. BAT адресира въпроси, свързани с всекидневния начин на живот, което го прави удобно за всеки човек. След като е сред най-добрите криптовалути, BAT представляват отчетна единица между издателите, рекламодателите и потребителите.

Въпреки че не насърчава токен търговия с други борси, BAT гарантира, че ще рекламира всички обмени, които ще го добавят. Това също подсигурява огромен дял в крипто пазара през 2019 година.


Lisk


На последно място в нашия списък е Lisk. Въпреки че почти има същите характеристики като на Ethereum, този актив е малко по-лесен за използване, тъй като е написан на javascript.

Свързано изображение

Ето защо, ако не сте запознати с кодовете, все още имате шанс да разберете бизнеса с криптовалути, благодарение на това крипто. Lisk е удобна платформа за хостване на блокчейн приложения. Ако сте нов в алткойн бизнеса, това може да е най-доброто място за стартиране.


Заключение


Пазарът на криптовалути продължава да се развива, а някои алткойн, които са на върха в момента, може да не ги видим през новата година. Освен това, въпреки че 2018 е пълна с изненади, е важно да се подготвите и да се съсредоточите повече върху инвестирането в марки, с които се чувствате комфортно.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q


СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Илон Мъск подкрепя приемането на Dogecoin от AMC

Изпълнителният директор на Tesla Илон Мъск подкрепи плана на AMC да приеме меме криптовалутата Dogecoin (DOGE).Изпълнителният директор Адам Арон проведе анкета, за да разбере дали Twitter иска веригат...
СЕП. 22, 2021 08:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този алткойн се покачва след листинг на Coinbase

Adventure Gold (AGLD), който е родният крипто актив на Loot Project, който сега е листнат в Coinbase Pro.Проектът пусна незаменими токени “Loot Bag” (NFT), които по същество представляват текстови фай...
СЕП. 21, 2021 22:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

'Dogecoin милионерът' загуби половин милион долара

Някои статистики за загуби от DogecoinКонтесото написа в Twitter, че тъй като мнозина го упрекват, че е показал портфолиото си само когато DOGE е нагоре, той е готов да демонстрира и загубите си от кр...
СЕП. 21, 2021 18:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP е ценна книга, според известният трейдър Питър Бранд

Като се има предвид това, регулаторната несигурност, свързана с криптовалутата, създадена от Ripple, няма да попречи на търговеца ветеран да я притежава "при правилните обстоятелства".Бранд, дългогоди...
СЕП. 21, 2021 14:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света