НАЧАЛО Алткойни

Най-голямата пивоварна в света използва етериум блокчейна

юни 20, 2018 15:35 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-голямата пивоварна в света използва етериум блокчейна

Пивоварният гигант Anheuser-Busch InBev има за цел да разтърси веригите за дигитална рекламна доставка с помощта на блокчейн технология.

Най-голямата пивоварна в света пусна първите си дигитални рекламни кампании чрез мобилното приложение Kiip за маркетинг, което използва блокчейна за записване и проследяване на данни. Целта е да се следи и в крайна сметка да се разшири обхватът на конкретна реклама, според прессъобщение.

Кампанията, която започна преди две седмици, включва пет от най-популярните марки на AB InBev, сред които са Budweiser, Bud Light, Michelob Ultra, Limeatrita и Estrellas.

Кампанията е изградена върху новия блокчейн продукт на Kiip, който има за цел да повиши прозрачността и да се справи с проблеми като измамите с мобилни реклами, като запазва базата данни за кампаниите на разположение за всички играчи участващи в продажбите на тези реклами.

Различни показатели – включително впечатления, ангажираност и цена – са кодирани в блокчейна Етериум, а AB InBev може да проследява тези рекламни дейности на всеки час. Този подход намалява времето, което организаторите на кампанията губят при проследяването на показателите. Междувременно купувачите на реклами могат да плащат само за рекламите, които отговарят на критериите им.

Новата рекламна система е най-новото движение на AB InBev в крипто пространството. Белгииският гигант, се присъедини към консорциум, за да експериментира с блокчейн технология за ползване за доставки през март.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Chilliz (CHZ) с най-високи седмични печалби сред най-големите криптовалути

Въпреки че повечето криптовалути се върнаха в мечата зона, някои, като Chiliz (CHZ), отбелязат значително увеличение на цените.

август 18, 2022 15:41 1 мин. четене

Етериум може да се коригира около Сливането – Артър Хейс

Бившият главен изпълнителен директор на BitMEX Артър Хейс каза, че Етериум вероятно ще направи корективно движение през следващите седмици.

август 18, 2022 11:55 1 мин. четене

Coinbase: Тази криптовалута ще бъде основополагаща в бъдеще

Водещата американска борса за криптовалути твърди, че една стабилна монета ще играе важна роля в трансформиращия се финансов пейзаж.

август 17, 2022 18:24 1 мин. четене

Над 700 нови криптовалути на пазара по време на засилена волатилност

През 2022 г. крипто пазарът се характеризираше със значителна волатилност – фактор, който вероятно щеше да повлияе на новите проекти, присъединяващи се към пазара.

август 16, 2022 14:42 1 мин. четене