НАЧАЛО Алткойни

Най-големият Етериум кит купи Shiba Inu (SHIB) на стойност $6.4 милиона

април 12, 2022 20:54 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-големият Етериум кит купи Shiba Inu (SHIB) на стойност $6.4 милиона

След падането обратно към локалните дъна, един от най-големите китове в мрежата на Етериум грабна значителен брой токени SHIB, което потенциално подхрани текущото възстановяване на актива с 3% според WhaleStats.

Според данните за транзакциите портфейлът, маркиран като „Light„, закупи SHIB токени на стойност $6.4 милиона преди над десет часа и плати ETH на стойност $6 като такса.

Shiba Inu (SHIB) си връща първото място

Тъй като все повече китове започнаха да купуват SHIB токени с голяма отстъпка, общата стойност на SHIB в щатски долари скочи до $1.19 милиарда, което го постави на първо място сред всички останали активи. Второ място сред всички останали активи се държи от FTX токена с $12.9% доминантност.ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Китайските власти конфискуваха 3,500 Биткойн копачки

Доминантността на Shiba Inu в доларово изражение сред всички останали активи остава на 14.6%, което е една от най-високите стойности за меме токена от февруари 2022 г.

Ценовата ефективност на Shiba Inu

За съжаление на инвеститорите в SHIB, активът не показва положително представяне след последното рали на пазара на криптовалути, тъй като токенът загуби над 20% през последните две седмици.

Преди скока на цените на пазара, Shiba Inu достигна локалното дъно от $0.000021, което се считаше за дъно за меме токена, който отскочи до почти $0.00003, довеждайки доходността на актива на над 50%.

Друг негативен фактор, който инвеститорите отбелязват, е изключително ниската волатилност на SHIB. Преди това средната волатилност по време на цикъл на растеж оставаше приблизително 250%, докато сега е само около 25%. Десеткратен спад на волатилността най-вероятно е причинил изтичането на средства от токена и последвалото му понижение на цената.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Chilliz (CHZ) с най-високи седмични печалби сред най-големите криптовалути

Въпреки че повечето криптовалути се върнаха в мечата зона, някои, като Chiliz (CHZ), отбелязат значително увеличение на цените.

август 18, 2022 15:41 1 мин. четене

Етериум може да се коригира около Сливането – Артър Хейс

Бившият главен изпълнителен директор на BitMEX Артър Хейс каза, че Етериум вероятно ще направи корективно движение през следващите седмици.

август 18, 2022 11:55 1 мин. четене

Coinbase: Тази криптовалута ще бъде основополагаща в бъдеще

Водещата американска борса за криптовалути твърди, че една стабилна монета ще играе важна роля в трансформиращия се финансов пейзаж.

август 17, 2022 18:24 1 мин. четене

Над 700 нови криптовалути на пазара по време на засилена волатилност

През 2022 г. крипто пазарът се характеризираше със значителна волатилност – фактор, който вероятно щеше да повлияе на новите проекти, присъединяващи се към пазара.

август 16, 2022 14:42 1 мин. четене