НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Най-големите печалби в бичия пазар тепърва предстоят

ОКТ. 20, 2021 12:08 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Най-големите печалби в бичия пазар тепърва предстоят

Макроинвеститорът и бивш изпълнителен директор на Goldman Sachs Раул Пал каза, че Биткойн и крипто са на прага да се насочат към нови върхове.

В нов епизод на Crypto Banter макрогуруто казва, че пазарите на цифрови активи са готови да се придвижат нагоре след брутален коригиращ период през последните няколко месеца.


“Ние сме [на ръба] на най-добрата част от целия цикъл. Цената ще се покачи. Хвърлихме целия FUD (страх, несигурност и съмнение) по [пазара] през лятото. Това беше корекцията от 50%. 

По принцип пазарът се търгува странично във волатилен диапазон от март за Биткойн и май за останалата част от пазара. Това е идеята. Ако погледнете всички цикли след халвинг, това тримесечие е мястото, където се правят всички игри.”

Пал също казва, че търси основен катализатор, който може да издигне крипто пазарите до по-големи висоти през следващата година.


“Големият фактор, за който хората трябва да мислят, е как институциите разпределят. [Те разпределят] тримесечно и годишно. 

Така че ще видим [в] този бичи пазар как всички, които все още не са инвестирали или искат да увеличат разпределението си, влизат. И като цяло всеки с нови блестящи печалби и загуби. Хедж фондовете също ще разпределят. 


Мисля, че януари, февруари и март са [с много висок потенциал]. Това може да продължи до юни.”

Изпълнителният директор на Real Vision добавя, че следи графиката TOTAL, която проследява оценката на всички крипто активи. 


Не Пропускай: Да очакваме ли корекция при Биткойн?

Според Пал, графиката се търгува в рамките на дългосрочен възходящ канал и потенциално може да се повиши с до 400% до края на бичия пазар.


“По принцип това са две стандартни отклонения по-препродадено спрямо историческата тенденция. 

Това е общата капитализация на крипто пазара. [...]


Предполагам, че това ще стигне някъде от $2 до $8 или $10 трилиона в края на този цикъл и след това коригираме.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (5)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Този протокол нарасна с над 1,500% за 10 дни

Появата на Boba Network предизвика някои установени L2 решения.Решенията на L2 виждат солидна доминантност от Arbitrum, но за второто място има ожесточена конкуренция от известно време.Някога това беш...
НОЕ. 28, 2021 19:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Shiba Inu навлиза в метавселената представяйки блокчейн гейминг

Shiba Inu, след като достигна най-високата си стойност от $0.000088, оттогава е в низходяща спирала и не успява да повтори възходящите си движения отпреди месец.Репутацията на Shiba Inu (SHIB) на "мем...
НОЕ. 28, 2021 13:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този алткойн изглежда позициониран за нови върхове

Псевдонимният анализатор казва на своите последователи в Twitter, че графиката за решението за мащабиране на Етериум Polygon (MATIC) предполага, че предстои значителен скок на цените.“Не съм сигурен д...
НОЕ. 28, 2021 12:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Защо Cardano спадна с над 50% от върха си?

ADA, основен роден актив на най-новата платформа за смарт договори Cardano, докосна $1.5 в многомесечния си спад. На 2-ри септември 2021 г. цената на ADA достигна рекордното си ниво от $3.10 в на...
НОЕ. 28, 2021 11:03 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света