НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Най-важните предстоящи събития за BNB

СЕП. 9, 2019 21:00 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Най-важните предстоящи събития за BNB

Чрез постоянни иновации Binance запази позицията си на пазарен лидер.

Много новини остават незабелязани, поради това събрахме всички най-важни развития за борсата тази седмица и тяхното влияние върху стойността на Binance Coin.


Нова стабилна монета обвързана с щатския долар.


На 5-ти септември Binance обяви, че получи одобрение от Нюйоркския департамент за финансови услуги (NYDFS) за създаване на стабилна монетa. Наречена Binance USD (BUSD), новата монета ще бъде изградена на блокчейна на Етериум във връзка с Paxos и ще бъде обезпечена едно към едно с щатския долар. 


BUSD ще бъде наличен за директна покупка и обратно изкупуване на платформата Paxos и на Binance.com.


Paxos е начело на дигиталното тръст пространство и ние сме развълнувани да работим с тях при разработването на родната ни стабилна монета. Надяваме се да отключим повече финансови услуги за по-широката блокчейн екосистема чрез издаването на BUSD, включително повече случаи на употреба и полезност чрез силата на стабилните цифрови активи”, заяви изпълнителният директор на Binance, Чанпен Джао.


Binance US.


Binance.US е регулирана крипто-борса, която трябва да стартира в рамките на следващите няколко седмици, според блог публикация, направена от компанията.


Клиентите ще могат да имат достъп до платформата чрез уеб, а по-късно и чрез приложение за iOS и Android.


Понастоящем Binance работи за издаването на списък със щатите, в които борсата ще работи, преди да започне да включва нови клиенти. Очаква се обаче, че всички потребители ще трябва да преминат през процес на “Опознай своя клиент” (KYC) и да предоставят валиден държавен идентификационен номер и номер на социално осигуряване (SSN), за да се регистрират за Binance.US.


JEX airdrop.


На 3-ти септември Binance разкри, че придоби JEX, платформа за търговия с криптовалута, предлагаща услуги за спот търговия и деривати. Обменът на криптовалути, преименуван на Binance JEX, е фокусиран върху доставката на деривативни продукти, включително фючърси, опции, вечни договори.


След придобиването, борсата обяви, че ще конвертира ERC-20 JEX токени в родните BEP-2 токени, базирани на Binance Chain. 


Фирмата също така планира да разпространи 200 милиона JEX токена на стойност над 12 милиона долара на всички притежатели на BNB в Binance.com. И накрая, тя ще провежда ежемесечно прехвърляне на JEX токени към притежателите на BNB, което се равнява на 30 процента от печалбите, генерирани от Binance JEX всеки месец.


Анализ.


Въпреки че Binance продължава да се разширява, родната валута на борсата, BNB, не се влияе от последните новини. Вместо това, криптовалутата влезе във фаза на консолидация на 29-ти август и понастоящем е в зона, която е неизгодна за търговия, въз основа на 12-часовата графика.


В този период от време, Болинджър лентите изглежда се свиват. Скуизовете обикновено са последвани от периоди на висока волатилност. Колкото по-дълъг е скуиза, толкова по-голяма е вероятността от силен пробив. 


По този начин би било по-разумно да изчакаме Binance Coin да излезе извън диапазона между $ 20,9 и $ 23,5.


Пробив на подкрепата може да бутне тази криптовалута до $ 18,8. Междувременно пробив над съпротивата, последван от скок в обема, може да изведе BNB до $ 26,7.


Изглежда обменът изгражда основите за успеха на тяхната родна криптовалута. Тъй като конкуренцията между борсите се засилва, остава несигурно дали Binance ще успее да запази статута си на водеща борса в света, но е явно, че платформата прави сериозни ходове, за да утвърди позицията си.СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Коментари (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Алткойн пазарът на зелено - XRP с 15% нагоре

 В рядък ход много от основните алткойни правят големи печалби независимо от големия си брат.Етериум продължава да е силен, но XRP и XLM са най-добре представилите се монети днес. Токенът на Ripple е ...
СЕП. 18, 2019 13:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум бележи още един силен ден, ще продължи ли серията?

Водещият актив бе Етериум, чиято цена сега е около 197,85 USD, което доведе до печалби за притежателите от 4,42% в рамките на ден.  По отношение на най-лошо представилата се криптовалута, това е Битко...
СЕП. 17, 2019 15:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Dash вече е достъпен на Coinbase Pro

Dash, най-популярната дигитална валута за плащания и електронна търговия, обяви, че се очаква DASH да бъде добавен към Coinbase Pro. Обменът обяви, че възнамерява да започне приемането на входящи тра...
СЕП. 17, 2019 10:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум може и да се ориентира към нови върхове

Втората по големина криптовалута избухна спрямо Биткойн и USD със огромна сила на по-големите времеви рамки за първи път от поне месец. Търговците и техническите анализатори започнаха да демонстрират ...
СЕП. 16, 2019 20:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света