НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Най-важните предстоящи събития за BNB

СЕП. 9, 2019 21:00 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Най-важните предстоящи събития за BNB

Чрез постоянни иновации Binance запази позицията си на пазарен лидер.

Много новини остават незабелязани, поради това събрахме всички най-важни развития за борсата тази седмица и тяхното влияние върху стойността на Binance Coin.


Нова стабилна монета обвързана с щатския долар.


На 5-ти септември Binance обяви, че получи одобрение от Нюйоркския департамент за финансови услуги (NYDFS) за създаване на стабилна монетa. Наречена Binance USD (BUSD), новата монета ще бъде изградена на блокчейна на Етериум във връзка с Paxos и ще бъде обезпечена едно към едно с щатския долар. 


BUSD ще бъде наличен за директна покупка и обратно изкупуване на платформата Paxos и на Binance.com.


Paxos е начело на дигиталното тръст пространство и ние сме развълнувани да работим с тях при разработването на родната ни стабилна монета. Надяваме се да отключим повече финансови услуги за по-широката блокчейн екосистема чрез издаването на BUSD, включително повече случаи на употреба и полезност чрез силата на стабилните цифрови активи”, заяви изпълнителният директор на Binance, Чанпен Джао.


Binance US.


Binance.US е регулирана крипто-борса, която трябва да стартира в рамките на следващите няколко седмици, според блог публикация, направена от компанията.


Клиентите ще могат да имат достъп до платформата чрез уеб, а по-късно и чрез приложение за iOS и Android.


Понастоящем Binance работи за издаването на списък със щатите, в които борсата ще работи, преди да започне да включва нови клиенти. Очаква се обаче, че всички потребители ще трябва да преминат през процес на “Опознай своя клиент” (KYC) и да предоставят валиден държавен идентификационен номер и номер на социално осигуряване (SSN), за да се регистрират за Binance.US.


JEX airdrop.


На 3-ти септември Binance разкри, че придоби JEX, платформа за търговия с криптовалута, предлагаща услуги за спот търговия и деривати. Обменът на криптовалути, преименуван на Binance JEX, е фокусиран върху доставката на деривативни продукти, включително фючърси, опции, вечни договори.


След придобиването, борсата обяви, че ще конвертира ERC-20 JEX токени в родните BEP-2 токени, базирани на Binance Chain. 


Фирмата също така планира да разпространи 200 милиона JEX токена на стойност над 12 милиона долара на всички притежатели на BNB в Binance.com. И накрая, тя ще провежда ежемесечно прехвърляне на JEX токени към притежателите на BNB, което се равнява на 30 процента от печалбите, генерирани от Binance JEX всеки месец.


Анализ.


Въпреки че Binance продължава да се разширява, родната валута на борсата, BNB, не се влияе от последните новини. Вместо това, криптовалутата влезе във фаза на консолидация на 29-ти август и понастоящем е в зона, която е неизгодна за търговия, въз основа на 12-часовата графика.


В този период от време, Болинджър лентите изглежда се свиват. Скуизовете обикновено са последвани от периоди на висока волатилност. Колкото по-дълъг е скуиза, толкова по-голяма е вероятността от силен пробив. 


По този начин би било по-разумно да изчакаме Binance Coin да излезе извън диапазона между $ 20,9 и $ 23,5.


Пробив на подкрепата може да бутне тази криптовалута до $ 18,8. Междувременно пробив над съпротивата, последван от скок в обема, може да изведе BNB до $ 26,7.


Изглежда обменът изгражда основите за успеха на тяхната родна криптовалута. Тъй като конкуренцията между борсите се засилва, остава несигурно дали Binance ще успее да запази статута си на водеща борса в света, но е явно, че платформата прави сериозни ходове, за да утвърди позицията си.СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Етериум с 28-дневен пик поради ‘Eth 2.0’

Етериум се представя изключително добре, до голяма степен благодарение на дневното затваряне от 6-ти април, при което цената завърши деня с 20 процента печалби - най-високата печалба за един ден от ...
АПР. 7, 2020 15:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето кои криптовалути се представиха по-добре от Биткойн през първото тримесечие

Тези четири актива досега са успели да се справят катастрофалното финансово въздействие на пандемията от COVID-19 поради „идиосинкратични фактори“ като важни новини за проекта, стартиране на мрежи и ф...
АПР. 4, 2020 12:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ripple са изпратили 74 милиона XRP до неизвестен портфейл

Whale Alert проследи хода в реално време, което се случи в две отделни транзакции за по 500 милиона XRP.Ripple държи повече от половината от общото предлагане на XRP. През декември 2017 г. компанията...
АПР. 16, 2020 16:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн и Етериум са двете най-лоши инвестиции за 2020 година след петрола

Това ли е силата на „запаса от стойност“, за който чуваме от години? Само и единствено петролът се представя по-зле в последно време.От началото на глобалната пандемия от коронавирус, световните пазар...
АПР. 1, 2020 14:30 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света