НАЧАЛО Прессъобщения

Най-добрите крипто съвети за потенциални 100x инвестиции

14.12.2023 20:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-добрите крипто съвети за потенциални 100x инвестиции

Инвестициите в дигиталното бъдеще няма да преминат без Биткойн, дори ако се случи вероятното събитие, че Комисията и борсите на САЩ (SEC) не одобри първите Биткойн ETF-и за американските борси на 10 януари 2024 г., както се очаква.

През следващата година също, инвеститорите искат да инвестират безопасно и възможно най-печелившо на капиталовите пазари. Одобрението на Bitcoin ETF-ите в САЩ би подобрило значително глобалното приемане на криптовалутите и би привело до привличане на много нови инвеститори на пазара.

С новите инвеститори ликвидността също се увеличава, което от своя страна би подсилило крипто пространството още повече и би направило Bitcoin сериозен участник в глобалните финансови пазари. Тогава вероятно няма да има какво да спре криптовалутите.

Посетете Bitcoin ETF

Какво се случва на крипто пазарът?

Крипто пазарът е пред поредна голяма промян и въпреки че всичко се свежда до Bitcoin ETF-и, последиците от евентуалното одобрение са глобални.

Въвеждането на спот крипто ETF-и, първоначално ограничени до Bitcoin, на американските борси би било първия по рода си такъв инструмент и би означавало, че криптовалутите се вземат сериозно като дигиални активи.

Целият крипто пазар може да се възползва от продуктите, дори ако първоначално те бъдат достъпни само за институционални инвеститори в САЩ. BaFin все още се опитва да създаде климат на страх и несигурност с цел да откаже инвеститорите от Bitcoin. Но натиска върху SEC нараства, и с него натска върху националните регулаторни органи.

Инвеститорите искат да инвестират в Bitcoin и оказват масивен натиск с предварителни продажби на особено евтини токени като токените на Bitcoin ETF. Освен това се движат огромни суми капитал, които не носят много възвращаемост в традиционни активи.

Топ 3 крипто съвети за 2024 г.

  • Токенът на Bitcoin ETF е за инвеститорите, които искат да се възползват от развитията около реални Bitcoin ETF-и в САЩ със сравнително малка инвестиция.
  • Bitcoin Minetrix е за начинаещи, които искат да участват в добива на Bitcoin, без да закупуват хардуер.
  • Meme Kombat е за алтернативни форми на инвестиции от сектора на меметата и за почитателите на онлайн залози, където криптовалутите се приемат.

Посетете Bitcoin ETF

Защо Bitcoin ETF има голям потенциал

Покупката на Bitcoin ETF токен на цена от едва $0.0068 прави възможността за инвестиция достъпна за широка гама от инвеститори. Това ниско начално ниво на цената предлага входна точка с потенциал за големи печалби при ограничен риск. С предвиден 36% ръст през всички етапи на предпродажбата, токенът предлага значителен потенциал за капиталови печалби в краткосрочен до средносрочен план.

Прогнозата за цената на $BTCETF за 2023 година остава умерено оптимистична, като съществува потенциал токенът да изригне с до петорно увеличение на стойността си, в зависимост от пазарните условия и приемането на биткойн ETF-ите

Как да закупя Bitcoin ETF токени?

  1. Посетете сайта на предварителната продажба
  2. Свържете вашия крипто портфейл с този на проекта
  3. Обменете токени
  4. Завършете транзакцията
  5. Стейкнете своите токени в пула на платформата
  6. Заявете токените си в края на предварителната продажба.

Посетете Bitcoin ETF


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Край на една ера за Chainlink (LINK)? Спадовете на Solana (SOL) насочват потребителите към платформата за електронна търговия Pushd (PUSHD)

Търговията с Chainlink (LINK) изглежда намалява, както и активността в мрежата. Анализаторите и притежателите на актива се чудят дали това е краят на една ера.

26.02.2024 8:01 3 мин. четене

Injective (INJ) и Stacks (STX) се борят за позициите си, тъй като търсенето на Pushd (PUSHD) нараства през 2024 г

Цената на Injective (INJ) се повиши, търгувайки се за $34 към момента на писане на статията, което показва интерес от страна на инвеститорите.

25.02.2024 20:03 3 мин. четене

Новият Amazon на криптовалутите Pushd (PUSHD) привлича огромни инвестиции от инвеститори в Bitcoin (BTC) и Polkadot (DOT)

За да навлезете на пазара и да реализирате печалби от него, първо трябва да го разберете. Има много неща, с които трябва да сте наясно – от движението на цените до моделите и тенденциите.

25.02.2024 19:20 3 мин. четене

Тази предварителна продажба на крипто токени шокира инвеститорите, надминавайки всички очаквания; Анализатор прогнозира, че Algotech може да достигне $2 през четвъртото тримесечие

Светът на криптовалутите е развълнуван, тъй като една иновативна предварителна продажба на крипто токени опроверга всички очаквания.

25.02.2024 17:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.