НАЧАЛО Прессъобщения

Ценова прогноза на Bitcoin ETF за 2023/2024 година

ноември 13, 2023 20:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ценова прогноза на Bitcoin ETF за 2023/2024 година

След като гръмнаха новините за спот Bitcoin ETF, гигантът от Уолстрийт CME изпревари не кой да е, а Binance, Bybit и OKX. И както могат да се пошегуват някои, “с разлика”.

Освен това BlackRock се прицелва много високо, с което може да се окаже за пореден път на печелившата страна. Може би тук идва въпросът, който касае повечето дребни инвеститори – “А къде сме ние?”

Не се притеснявайте, защото има хубави новини за вас – Bitcoin ETF токенът е създаден за тези като вас и в статията ще видим защо инвестицията сега може да се окаже добър избор.

Bitcoin ETF: най-добрата алтернатива на Bitcoin

Сред Биткойн алтернативите постоянно се появяват нови имена, но в краткосрочен и средносрочен план, $BTCETF е просто несравним. Той е спекулативен токен, който се движи в крак с всичко случващо се с големите играчи. И навярно ще се запитате – защо този токен привлича голям интерес от инвеститорите?

Защо привлича интерес Bitcoin ETF?

  1. Bitcoin ETF привлича интерес поради изключително ниската си начална цена от само $0.0052 по време на предпродажбата, което представлява достъпна инвестиционна възможност.
  2. Той съответства на най-новите тенденции в криптовалутния сектор, предлагайки иновативен подход към инвестирането в дигитални активи.
  3. Растежът на Bitcoin ETF е свързан с успеха на Биткойн, който днес достигна пазарна стойност от $37,000, увеличавайки потенциала за печалба.

Реална алтернатива на Биткойн ли е Bitcoin ETF?

Bitcoin ETF не може да се счита за реална алтернатива на Bitcoin, тъй като се отличава със своето уникално приложение и инвестиционна структура. Той представлява по-скоро дериватен финансов инструмент, който дава възможност за индиректна инвестиция в Bitcoin, а не директно притежание на самата криптовалута.

За инвеститорите, които не са успели да участват в началния ръст на Bitcoin, Bitcoin ETF предлага потенциал за висока доходност с по-малък начален капитал. Инвестирането до $1,000 в Bitcoin ETF би могло да предложи по-голям процентен ръст в краткосрочен до средносрочен план, особено ако оригиналният Bitcoin не покаже същите нива на волатилност и ръст като в миналото.

За разлика от оригиналния Bitcoin ETF, то криптовалутата $BTCETF не само ще следи и отразява обменните фондове на Bitcoin, но тя е реален крипто проект, който може да бъде закупен. Именно това е и основната идея зад екипа – да създадат криптовалута, която със сигурност ще бъде атрактивен избор за дребните инвеститори, които нямат възможност да вкарат 6-цифрени суми в Bitcoin.

Как да закупя Bitcoin ETF токени?

  1. Посетете сайта на предварителната продажба.
  2. Свържете крипто портфейла си този на Bitcoin ETF
  3. Закупете криптовалута
  4. Стейкнете своите токени поне до края на предварителната продажба, за да вземеме своите стейкинг награди
  5. Заявете токените си в края на ICO-то.

Ценова прогноза – колко ще достигне Bitcoin ETF в следващите седмици/месеци/години?

Oще в края на предварителната продажба, Bitcoin ETF ще се повиши с 36% спрямо оригиналната си цена и това е без да вземеме предвид стейкинг наградите. При текущите стейкинг награди в пула от над 500%, то ранните инвеститори и особено тези, които влагат средства сега, със сигурност могат дори да удвоят своята инвестиция само чрез пасивен доход с крипто.

Но най-доброто тепърва предстои. Ако предварителната продажба успее да приключи до края на тази година, не е изключено токените Bitcoin ETF да се продават и на цени от $0.01-$0.013, което ще донесе приблизително двойна потенциална печалба в рамките на само месец, но ако търсите по-дългосрочни печалби, то не е изключено токенът да достигне до $0.03-$0.05 в обозримо бъдеще – някъде около средата на 2024 година.

Това би представлявало потенциал за до 10Х доходност само в рамките на няколко месеца. Към тях можете да добавите и наградите от стейкинга, които със сигурност могат да бъдат поне двойни, а за най-ранните инвеститори – и тройни, и можете сами да си направите евентуална сметка с $1,000 колко бихте изкарали.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 2, 2023 15:22 3 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Еволюция на дигиталната валута: Фокус върху Ethereum и VC Spectra

В постоянно развиващия се пейзаж на дигиталните валути две имена се открояват със своите иновативни подходи и потенциал за бъдещ растеж: Ethereum (ETH) и VC Spectra (SPCT).

декември 2, 2023 9:46 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.