НАЧАЛО Прессъобщения

Най-добрата криптовалута за начинаещи за закупуване през 2023 година

октомври 19, 2023 20:20 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-добрата криптовалута за начинаещи за закупуване през 2023 година

Много инвеститори се прехвърлят от търговия с акции и облигации към криптовалутите. И макар популярните имена като Биткойн и Етериум да изпъкват, то ако искате да инвестирате и да започнете “на чисто”, ще трябва да потърсите най-добрите криптовалути за начинаещи.

Така както акциите на Amazon и Microsoft невинаги са най-добрата опция, така и известните имена в крипто света могат да се окажат несполучлив избор.

В статията ще ви покажем Bitcoin Minetrix – една нова криптовалута, която е лесна за закупуване, показва реални ползи и има уникална концепция, която може да се окаже най-добрият ход за всички начинаещи.

Защо Bitcoin Minetrix, а не някоя друга криптовалута?

Навярно ще се запитате: “Защо Bitcoin Minetrix e фаворит сред хилядите други криптовалути на пазара?” Отговорът е прост, но все пак съдържа в себе си редица причини, които го правят уникален.

Първо, Bitcoin Minetrix не е просто поредната криптовалута, която спекулира с обещанията за бъдещ ръст без конкретно основание. Тази монета има реално приложение – тя се използва за клауд добив на Биткойн. Да, прочетохте правилно. Вместо да инвестирате в оборудване и да се занимавате с комплексните процедури за домашно добиване, можете да се възползвате от преимуществата на клауд майнинга чрез Bitcoin Minetrix.

Второ, за разлика от много други криптовалути, покупката на Bitcoin Minetrix не изисква регистрация в специализирана крипто борса. Това означава, че можете да закупите монетата директно със своя крипто портфейл, без да се налага да въвеждате лични данни като паспортна снимка, верификация на адрес или други трудоемки и досадни процедури.

Как да закупя Bitcoin Minetrix?

Ако се чудите как да закупите Bitcoin Minetrix, то в следващите редове ще ви покажем как да го направите бързо:

  1. Посетете сайта на предварителната продажба на Bitcoin Minetrix
  2. Вземете решение колко ще инвестирате в проекта.
  3. Свържете своя крипто портфейл, за да потвърдите покупката на $BTCMTX токени.
  4. Можете да стейкнете своите токени в стейкинг пула, за да спечелите по-големи награди.
  5. В края на предпродажбата ще можете да заявите токените си.

Всяка успешна криптовалута има уникална концепция. При Bitcoin Minetrix това е Stake-To-Mine

Всяка успешна криптовалута има зад гърба си уникална идея, която я прави различна от другите. Bitcoin Minetrix не е изключение, и неговата основна характеристика е концепцията Stake-To-Mine. Но какво точно представлява тази концепция и как тя превръща Bitcoin Minetrix в един изключителен проект в крипто сферата?

Stake-To-Mine (StM) представлява модел, при който участниците “стейкват” (залагат) определено количество от своите монети, за да участват в процеса на добиване на нови Биткойн токени. Това е концепция, която се отличава от традиционния майнинг, където се използва компютърна мощ за решаване на математически задачи.

Това прави Bitcoin Minetrix уникален поради няколко причини. Първо, той предлага един демократичен начин на добив, където всеки, независимо от компютърната си мощ, може да участва. Второ, така се намалява енергийната консумация и мрежовата натоварваност, които са проблеми при традиционния майнинг.

Съществено е да отбележим, че Bitcoin Minetrix функционира върху Етериум блокчейна. Това осигурява висока степен на сигурност, прозрачност и надеждност на системата.

Освен това, разпределението на наградите от добива е направено по начин, който гарантира децентрализирано разпределение. Това означава, че не съществуват “централизирани” индивиди или групи, които получават непропорционално голям дял от наградите. 

Тази структура предоставя справедливост и равнопоставеност на всички участници в мрежата.

Пасивен доход от криптовалути – с Bitcoin Minetrix това е възможно

Пасивният доход вече не е само мечта или идеал за инвеститорите. С нарастващото влияние на криптовалутите, много хора търсят начини да генерират допълнителен доход, без да налага ежедневно активно участие. Тук идва на помощ Bitcoin Minetrix.

За разлика от голяма част от криптовалутите на пазара, които са ориентирани единствено към краткосрочни спекулации с цената, Bitcoin Minetrix е разработен с идеята за пасивен доход. Проектът е структуриран така, че да позволява на своите инвеститори да генерират доход просто чрез задържане на монетата и поддържане на екосистемата.

За инвеститорите, които са обезпокоени от нестабилността на крипто пазарите и искат да имат постоянен и стабилен източник на доход, Bitcoin Minetrix е отличен избор. Вместо да следите цените всеки ден и да реагирате на всяко движение, можете да се наслаждавате на стабилни награди

Особено важно е да се отбележи свързаността на Bitcoin Minetrix с оригиналния Биткойн. Това не само добавя автентичност към проекта, но и гарантира, че наградите, които получавате, са свързани с цената на една от най-устойчивите и познати криптовалути в света. Така инвеститорите не само генерират пасивен доход, но и се възползват от стойността и устойчивостта на Биткойн.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Този конкурент на Solana (SOL) може да осигури 5 пъти по-добра възвръщаемост през 2024 г.

Тъй като светът на децентрализираното финансиране (DeFi) продължава да се развива, нови играчи навлизат в пространството, предизвиквайки утвърдени платформи с иновативни решения.

декември 8, 2023 22:25 4 мин. четене

Защо Биткойн е най-добрият избор за умните инвеститори през 2024 година?

Bitcoin (BTC) е най-голямата криптовалута по обща пазарна капитализация. Освен това е и един от най-известните виртуални активи, като някои го наричат “дигитално злато”.

декември 8, 2023 20:00 4 мин. четене

Забравете Биткойн! Тези 10 алткойна могат да доминират през 2023 година

Изпреварването на кривата е от първостепенно значение за опитните крипто ентусиасти. Макар че Биткойн все още е крал, нова вълна от алткойни се надига и е готова да заеме централно място през 2023 г. 

декември 8, 2023 17:20 5 мин. четене

Standard Chartered Bank е оптимистично настроена към Биткойн и прогнозира ръст до $100,000 до 2024 г.

Биткойн продължава да създава вълнение в крипто сектора, тъй като анализаторите публикуват прогнози преди важни събития. Една от тези прогнози е на Standard Chartered Bank.

декември 8, 2023 16:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.