Home

Най-oптимистичният сценарий за цената на Етериум

21.06.2024 7:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-oптимистичният сценарий за цената на Етериум

Ръководителят на отдела за проучване на дигитални активи във VanEck, Матю Сигъл, наскоро обсъди с Bankless шансовете Етериум да достигне астрономическата цена от $154,000.

Той заяви, че за да се материализира този оптимистичен сценарий, Етериум трябва да обхване големи части от различни сектори; смарт договори, реклама, както и ИТ инфраструктура.

Сигъл подчерта, че за да постигне тези толкова високи цени, Етериум ще трябва да контролира 90% от прехвърлянето на стойност чрез смарт договори, с големи дялове в своите секторите на реклама и ИТ чрез блокчейни с отворен код.

Освен това Сигъл коментира значението на глобалната макроикономическа динамика, особено представянето на нововъзникващите пазари и силата на щатския долар при определяне на съдбата на Етериум.

„В този свят вероятно нововъзникващите пазари се справят много добре, а щатският долар се справя изключително зле. А [САЩ] или са възприели изцяло дигиталните активи с отворен код, което според мен е малко вероятно, или са ги изтласкали напълно в други страни. И тогава в този бичи сценарий Етериум улавя доста значителен процент от общата стойност.“

VanEck прогнозирана базова оценка за Етериум около $22,000, което предполага възможно увеличение с 518%. В случай, че достигне най-високия оптимистичен сценарий от $154,000 за монета, тогава сегашната му пазарна капитализация трябва да скочи с 4,225%.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето какво трябва да знаете за спот Етериум ETF-ите

От вторник, 23 юли, ще могат да се търгуват нови спот ETF-и за Етериум, които ще позволят на инвеститорите да купуват криптовалутата под формата на акции.

18.07.2024 20:30 2мин. четене

Ето кога мрежата на Polygon ще спре да използва MATIC

На 18 юли мрежата Polygon обяви плановете си да актуализира своя роден токен MATIC до криптовалута, наречена POL, като преходът ще се осъществи на 4 септември.

18.07.2024 16:30 1мин. четене

Ето защо цената на XRP скочи през изминалата седмица

XRP отбеляза значителен скок, като тази седмица поскъпна с над 38% и достигна $0.61, изпреварвайки по-скромния ръст от 12% на Биткойн.

18.07.2024 16:00 2мин. четене

SEC одобри два спот Етериум ETF-a за листване на NYSE

Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) на САЩ одобри два нови спот Етериум ETF-а : Grayscale ETH Mini Trust и ProShares ETH ETF.

18.07.2024 11:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.