НАЧАЛО Алткойни

Наближава най-големият момент за пазара на криптовалути според топ анализатор – ето какво да очакваме

30.01.2024 18:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Наближава най-големият момент за пазара на криптовалути според топ анализатор – ето какво да очакваме

Крипто анализаторът Джейсън Пицино очаква значителни печалби за алткойните през следващите месеци, като прави паралели с историческа тенденция.

В скорошен анализ, споделен с неговите последователи в YouTube, Пицино предполага, че общата пазарна капитализация на криптовалутите, с изключение на Биткойн (BTC) и Етериум (ETH), може да отразява модела, наблюдаван в последния цикъл и да се впусне в значителна възходяща тенденция след предстоящия Биткойн халвинг през април.

Посочвайки времевата линия, той отбелязва, че около 23 месеца от дъното на цикъла през декември 2022 г. ни поставят в ноември 2024 г., съвпадайки с различни значими събития като избори и други фактори, свързани с времето, които могат да допринесат за потенциален скок на пазарната активност.

С предстоящото халвинг събитие само след три месеца, Пицино обръща внимание на приликите с предишния цикъл, подчертавайки повратна точка, настъпваща около този период. Въпреки че признава възможността за корекция, той изразява оптимизъм, че тя може да е по-лека в сравнение с предишни случаи, по-специално изключвайки срив, подобен на този, наблюдаван по време на COVID пандемията.

По отношение на прогнозите за цената на Биткойн, Пицино предполага, че в този цикъл е малко вероятно Биткойн да падне под $30,000, спекулирайки, че корекцията до средния диапазон от $30,000 е възможен сценарий.

Предупреждавайки за прекомерна алчност, той съветва инвеститорите да се възползват от настоящата възможност за придобиване на Биткойн и високорискови алткойни с потенциална възвръщаемост, като прави паралели с наблюдаваните модели в предишни цикли.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Потребителите на Shibarium намаляват – какво означава това за цената на SHIB?

Shibarium, платформа работеща в рамките на екосистемата Shiba Inu (SHIB), напоследък се радва на рязко повишаване на активността.

23.02.2024 10:00 1 мин. четене

Как крипто инвеститор превърна $50 в над $10,000 за 2 часа

Търговец на криптовалути успешно превърна скромната сума от $50 във впечатляващите приблизително $10,900 само за два часа, като се включи в спекулативна търговия с наскоро емитиран токен.

23.02.2024 9:30 2 мин. четене

Цената на Polygon може да се изстреля с почти 100% при едно условие

В неотдавнашен анализ на виден крипто експерт, известен като Али Мартинез, бяха направени наблюдения по отношение на MATIC, основния токен, свързан с мрежата Polygon.

23.02.2024 7:30 2 мин. четене

Меме криптовалута скочи със 7,500% за няколко месеца – цената може да продължи нагоре

Известен анализатор и търговец на криптовалути с псевдоним Bluntz сподели оптимистични възгледи за меме криптовалута в рамките на екосистемата Solana (SOL).

23.02.2024 6:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.