НАЧАЛО Крипто Крими

Мъж получи присъда за сексуален тормоз на малолетни в метавселената

септември 12, 2022 13:08 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Мъж получи присъда за сексуален тормоз на малолетни в метавселената

Наскоро южнокореец на 30 години беше осъден на четири години затвор за това, че е създал и съхранявал съдържание със сексуална експлоатация на малолетни, които е привлякъл в метавселената.

Мъжът, чиято самоличност не е оповестена публично, е склонявал непълнолетните си жертви да снимат и изпращат снимки и видеоклипове на телата си от декември миналата година до март тази година, според съобщения в местните медии.

Извършителят се е срещал с непълнолетните жертви в южнокорейска платформа за метавселена, където е използвал аватар, за да представи невярно възрастта си и е предлагал подаръци, за да привлече жертвите да водят разговор с него, който често е протичал по неприличен начин.

Освен присъдата за лишаване от свобода извършителят е задължен да посещава 80-часови програми за лечение на сексуални престъпници и му е забранено да работи в структура, свързана с тийнейджъри или хора с увреждания, в продължение на седем години.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Американец призна за участието си в крипто схема за $100 милиона


Присъдата се основава на това, че извършителят се е насочил към непълнолетни лица, които не са в състояние да се защитят, като същевременно се признава, че експлоатационното съдържание не е било разпространявано или направено с цел печалба.

През юни депутат от противниковата Демократическа партия, Шин Хюн-юнг, оглави предложение за налагане на санкции за сексуални престъпления в метавселената.

Миналия месец южнокорейското министерство на науката обяви етични принципи за метавселената с цел защита на младежта.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Крипто Крими Новини

Убийството на Къро и какво общо има с Ружа Игнатова?

Български мафиот, известен като “Къро” или Красимир Каменов, бе открит мъртъв заедно със съпругата си и още двама души в Кейптаун на 25 май.

юни 7, 2023 7:00 2 мин. четене

Крипто измамник получи присъда от шест години затвор

Федералните прокурори на САЩ постигнаха желания резултат по делото на Реджиналд Фаулър, тъй като нюйоркски съдия постанови присъда от приблизително шест години затвор за осъденото лице, замесено в крипто измама.

юни 6, 2023 21:29 2 мин. четене

До Куон е пуснат под гаранция след ареста си в Черна гора

До Куон ще бъде освободен от ареста в Черна гора, след като искането му за освобождаване под гаранция в размер на около $427,900 (€400,000) беше одобрено.

юни 6, 2023 12:00 2 мин. четене

Неадекватната реакция на Катар срещу прането на пари с криптовалути предизвика критики

Реакцията на Катар по отношение на изпирането на пари чрез криптовалути и финансирането на тероризма получи критики от Специалната група за финансови действия (“FTAF”).

юни 5, 2023 15:21 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.