НАЧАЛО Други

Мрачна прогноза за пазара от Guggenheim Partners

декември 17, 2022 6:21 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Мрачна прогноза за пазара от Guggenheim Partners

По време на неотдавнашно интервю за Bloomberg главният инвестиционен директор на Guggenheim Partners Скот Майнърд предупреди, че ще има срив на криптовалутите.

Майнърд направи сравнение между криптовалутната индустрия и интернет балона. Той също така добави, че не е успял да разбере хайпа около сектора на незаменяемите токени (NFT), който сега привидно е намалял.

Изпълнителният директор на Guggenheim е убеден, че криптовалутната индустрия ще има оцелели, но не успя да спомене конкретни проекти, които ще успеят да издържат на продължаващата криза.

За да може да продължи напред, индустрията на криптовалутите ще се нуждае от „регулаторна рамка“, която ще може да узакони зараждащия се сектор.

Смятам, че това ще бъде трансформиращо за общата икономика„, добави Майнърд.

След срива на FTX обаче инвеститорът смята, че ще има още финансови трусове, които не са непременно ограничени до индустрията на криптовалутите.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Очаква ли се обрат на цената – Б. Коуен


Майнърд прогнозира, че цената на Биткойн може да достигне дъно на ниво от $8,000, преди да възобнови ралито си. Досега тази меча прогноза не се е сбъднала. Цената на Биткойн се възстанови частично, след като достигна многогодишно дъно от $15,479 след падението на борсата FTX. По-рано тази седмица водещата криптовалута се покачи над $18,000, но коригира печалбите до почти $17,000.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

FTX: Банкман-Фрийд може да е използвал клиентски средства, за да инвестира в неясна фирма

Американските прокурори твърдят, че инвестицията на Сам Банкман-Фрийд (SBF) в Modulo вероятно е била направена с помощта на незаконно присвоени пари от депозити на клиентите.

януари 27, 2023 16:21 2 мин. четене

Yuga Labs няма регистрирани авторски права за Bored Ape Yacht Club

Според информацията от съдебни документи по делото между Райдър Рипс и Yuga Labs, компанията майка на Bored Ape Yacht Club (BAYC) няма регистрирани авторски права за изображенията в NFT колекцията си.

януари 27, 2023 14:17 2 мин. четене

Роднините на Сам Банкман-Фрийд не сътудничат на FTX за разследването

Някои от близките роднини на Сам Банкман-Фрийд не сътрудничат на разследването свързано с FTX и според адвокатите на компанията трябва да бъдат разпитани в съда.

януари 27, 2023 12:30 2 мин. четене

Роджър Вер дължи $20 милиона на Genesis

Роджър Вер обвинен в неизпълнението на задължения към Genesis в размер на $20 милиона.

януари 27, 2023 9:59 2 мин. четене