НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Може да предстои корекция за Биткойн - Тоун Вайс

ОКТ. 17, 2021 18:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Може да предстои корекция за Биткойн - Тоун Вайс

Крипто трейдърът Тоун Вайс казва, че въпреки че Биткойн нараства много бързо на дневните и седмичните си графики, отдръпването е неизбежно.

В скорошно предаване на живо, Вайс очаква BTC да достигне върха от около $62,000 до 19-ти октомври.


“Ние сме на път към това, което очаквах, като достигнахме приблизително $62,000 в края на тази седмица или началото на следващата седмица. 

Търсих връх на 19-ти октомври. Така че имаме още около три или четири дни. Особено, ако продължаваме да вървим нагоре…”


По отношение на извличането на печалба преди евентуално оттегляне - Вайс казва, че това зависи от това дали Биткойн ще постигне определени цели, отбелязвайки, че се е повишил с почти 50% за броени седмици.


“Вероятно е подходящ момент да вземете печалбата си... Преди три седмици цената беше наполовина от днешната... ние се покачваме сравнително бързо и ще има отдръпване... но в момента седмичната графика е напълно бича и все още имате място.”


Вайс казва, че с такъв бърз ръст има по-голяма вероятност за спад. Той прогнозира отдръпване до около $53,000 или $54,000.


“Биткойн изглежда страхотно. Все още мисля в средата на 60-те за двоен връх с април, отдръпване до може би средата на 50-те, а след това все още имам шанс да съм прав за тези $100,000 в края на годината. Все още съм оптимист.”


Не Пропускай: Какво предстои за Биткойн над $60,000?

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (3)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

'Купувайте Биткойн - това е новото злато' - според мексикаски милиардер

Третият най-богат милиардер в Мексико, Рикардо Салинас Плиего, посъветва инвеститорите да купуват Биткойн (BTC), заявявайки, че това е новото злато. Той също така критикува Федералния резерв за създав...
НОЕ. 28, 2021 14:48 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е нагоре с 88% през 2021 година въпреки настоящия спад

Всъщност водещият дигитален актив отново се търгува на зелено, което от своя страна се отрази върху другите криптовалути, чиито цени започнаха да се покачват в резултат на възстановяването.Флагманскат...
НОЕ. 27, 2021 16:46 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн балансите на централизираните борси падат до историческо дъно

Нетният брой биткойни (BTC), съхранявани в портфейлите на централизираните крипто борси, е един от решаващите показатели за водещата криптовалута.Резервите на Биткойн (BTC) на борсите се насочват към ...
НОЕ. 27, 2021 12:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ел Салвадор купува още Биткойн

Това е на стойност около $5.4 милиона по днешни цени.Както винаги, “изпълнителният директор” на Ел Салвадор (както гласи неговата биография) небрежно обяви покупката в туит в петък. Въпреки спада...
НОЕ. 27, 2021 11:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света