НАЧАЛО Алткойни

Monero (XMR) може да се върне до нивото от $150

26.05.2022 15:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Monero (XMR) може да се върне до нивото от $150

Цената на Monero се повиши през последната седмица. Въпреки това, по-нататъшните печалби могат да бъдат ограничени, тъй като няколко технически индикатора сочат към значително отдръпване в бъдеще.

Monero изглежда подготвен за рязка корекция, след като превъзхожда повечето криптовалути на пазара пор представяне.

Търсенето на XMR токена на мрежата за поверителност изглежда се е увеличило след срива на Terra UST и LUNA. XMR нарасна с повече от 75% от 12 май, докато Биткойн и много други активи продължават да се борят. Сега изглежда, че XMR е достигнал територия на свръхкупуване с потенциално предстояща корекция.

Ценовото движение на XMR изглежда е довело до образуването на възходящ клин на четиричасовата му графика. Този технически модел обикновено се наблюдава на мечи пазари и, придружен от ниски обеми на търговия, може да сигнализира за продължаване на низходящ тренд. Решителното четиричасово затваряне на свещ под $191 може да потвърди песимистичните перспективи.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Биткойн е предпочитан алтернативен клас активи, твърдят от JPMorgan

Преминаването през тази важна област на подкрепа може да насърчи търговците да излязат от позициите си, ускорявайки низходящия натиск при Monero. Скокът в поръчките за продажба може да доведе до нарушаване на зоната на търсене от $188, което вероятно ще бъде последвано от 20% корекция към $152 или дори $140.

Въпреки че изглежда, че шансовете са в полза на мечките, Monero може да обезсили песимистичните перспективи, като преодолее нивото на съпротива от $207. Продължителното четиричасово затваряне на свещ над тази зона на предлагане може да насърчи търговците да увеличат позициите си, което потенциално помага на XMR да напредне към нивото от $232.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

2 криптовалути, които може да си заслужават инвестицията

Крипто пазарът започна седмицата със силен бичи тренд, главно благодарение на неотдавнашното покачване на Етериум (ETH) до $3,800, което от своя страна предизвика значителни печалби при основните алткойни.

22.05.2024 20:00 2 мин. четене

Рекордна прогноза за Етериум след одобрението на спот ETF от финансов гигант

Голям мениджър на активи на стойност $725 милиарда прогнозира, че Етериум (ETH) може да скочи със 75%, за да достигне $6,600, ако неговият дългоочаквания спот аETF бъде одобрен.

22.05.2024 18:35 1 мин. четене

Grayscale премахна стейкинга от своето предложение за спот Етериум ETF

Grayscale Investments реши да оттегли предложението си за стейкинг от своя план за спот Етериум ETF. Тази актуализация бе подчертана в измененото предварително пълномощно за Grayscale ETH Trust, подадено във вторник.

22.05.2024 18:00 2 мин. четене

Криптовалутата на Доналд Тръмп създава нова група милионери

Според анализ на Nansen, нововъзникващият сектор на криптовалутите PoliFi, в които се пресичат политиката, финансите и дигиталните валути, генерира нова група милионери, тъй като през последните седмици стойността на токена, вдъхновен от Доналд Тръмп, рязко нарасна.

22.05.2024 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.