НАЧАЛО Биткойн

Може ли Биткойн да достигне $1,000,000 до 2025 г.?

юни 2, 2023 7:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Може ли Биткойн да достигне $1,000,000 до 2025 г.?

Биткойн ентусиастите често правят оптимистични прогнози за бъдещата стойност на любимата си криптовалута. След неотдавнашния мини-бичи полет се спекулира, че Биткойн, най-голямата дигитална монета в света, потенциално може да достигне цена от $1 милиона до 2025 г.

Няколко влиятелни фигури в крипто общността повториха тази хипотетична цифра от $1 милион. Самсън Моу, китайско-канадски предприемач, занимаващ се с Биткойн и главен изпълнителен директор на крипто компанията JAN3, е сред тези, които смятат, че криптовалутата ще достигне този крайъгълен камък през следващите пет години.

Друга забележителна прогноза дойде от Баладжи Сринивасан, инвеститор и бивш технологичен ръководител в Coinbase, който заложи, че Биткойн може да надхвърли $1 милиона или дори повече само в рамките на 90 дни.

Твърдението на Сринивасан се основаваше на убеждението, че тъй като светът преживява хиперинфлация, стойността на долара ще отслабне, което ще накара хората все повече да инвестират в Биткойн. Хиперинфлацията се отнася до значително и бързо нарастване на цените на стоките и услугите с течение на времето.

Други крипто експерти обаче са по-предпазливи в прогнозите си. Макар да признават възможността Биткойн да достигне $1 милиона през следващите години, те смятат, че достигането на това ниво в рамките на 2023 г. или дори само за 90 дни е много малко вероятно.

Маршал Биърд, главен стратегически директор в Gemini, базирана в САЩ крипто борса заяви, че макар в света да могат да се случат извънредни събития, вероятно ще са необходими около 10 години, за да се доближим до такава екстремна прогноза.

В обобщение, спекулациите по отношение на достигането на $1 милион от Биткойн до 2025 г. се подхранват от оптимизма на ентусиастите, въпреки че експертите имат различни мнения относно сроковете за достигане на подобен крайъгълен камък.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн: Мечките и биковете на път да пострадат тежко – какво да следим

Известен крипто анализатор предположи, че както ентусиастите, така и скептиците на Биткойн (BTC) са готови да се сблъскат с подвеждащ сигнал.

октомври 1, 2023 20:00 2 мин. четене

Защо пазарът на криптовалути беше толкова “заспал” през септември

През септември крипто пазарът се представи слабо, като ключовите показатели като обеми, волатилност и отворен интерес (OI) останаха слаби през целия месец.

октомври 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Как рецесията може да бъде в полза на Биткойн

Глобалният макродиректор на Fidelity Investments, Юриен Тимер, предположи, че рецесията може да предизвика значителен скок в стойността на Биткойн (BTC).

октомври 1, 2023 11:00 2 мин. четене

Биткойн може да е решеието на хиперинфлацията – Робърт Кийосаки

Известният финансов експерт и автор на бестселъра “Богат татко, беден татко” Робърт Кийосаки отново изрази своята увереност в Биткойн (BTC) и други активи като инструменти за борба с настоящата заплаха от хиперинфлация.

октомври 1, 2023 8:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.