НАЧАЛО Алткойни

Мобилното приложение на Uniswap стартира с интеграция на Blast

30.04.2024 4:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Мобилното приложение на Uniswap стартира с интеграция на Blast

Мобилното приложение на Uniswap бе официално пуснато за публична употреба, като в него е интегриран Blast - решение за мащабиране от втори слой за Етериум

Тази интеграция дава възможност на потребителите да извършват суапове директно в приложението, повишавайки удобството и подобрявайки цялостното потребителско изживяване на децентрализираната борса (DEX).

Подобрено потребителско изживяване с Blast в Uniswap

Протоколът Blast, интегриран в Uniswap, носи значителни подобрения в скоростта на транзакциите и намаляване на газ таксите. Като се справя с предизвикателствата пред мащабируемостта на главната мрежа на Етериум, Blast позволява на потребителите на Uniswap да се радват на по-бързи и по-рентабилни транзакции, особено в периоди на претоварване на мрежата, когато скоростта на транзакциите намалява, а таксите се увеличават.

Мобилното приложение вече поддържа т. нар. “native yield” за криптовалути като Етериум (ETH) и стабилната валута USDB. Освен това потребителите могат да печелят лихва директно чрез приложението, без да е необходимо активно участие в други DeFi протоколи. Това опростява инвестиционния процес и повишава цялостната полезност на приложението.

Функционалност на суапа и осигуряване на ликвидност

Мобилното приложение Uniswap предлага ликвидни пулове както за Uniswap v2, така и за v3. Доставчиците на ликвидност в пуловете във версия v2 могат да печелят доходност, ако един от токените в пула е USDB или wrapped ETH (wETH), подобно на държането на тези токени в портфейл на Blast. Въпреки това, поради сложността на концентрираната ликвидност, пуловете v3 в Blast понастоящем не предлагат “native yield”.

В допълнение към размяната на токени, приложението поддържа и други функции, като например лимитирани поръчки, които се изпълняват автоматично, когато са изпълнени определени ценови условия. Тази функция е от полза за търговците, които искат да оптимизират стратегиите си за търговия, без да следят постоянно движенията на пазара.

Глобална достъпност и многоезична поддръжка

Поддръжката на няколко езика и различни валути в мобилното приложение свидетелства за глобалната достъпност на Uniswap. Потребителите могат да навигират и да извършват транзакции на повече от седем езика, включително английски, испански, японски, португалски, френски, традиционен китайски и опростен китайски. Поддръжката на много езици е насочена към разнообразна потребителска база, като подобрява достъпността за глобалната аудитория.

Освен това приложението поддържа транзакции в повече от 18 валути, като позволява на потребителите да виждат наличностите си във дигиталната валута в своята местна валута. Тази функция елиминира необходимостта от сложни валутни конверсии, като прави процеса на търговия по-удобен за потребителите.

След съобщението цената на UNI се повиши до среднодневен връх от $8.05, преди да срещне съпротива и да се върне назад. Към момента на писане на статията бичият импулс се запазва, като UNI се търгува на цена от $7.64 долара, отразявайки спад от 4% през последните 24 часа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Инвеститор с огромни печалби от меме криптовалута след победата на Тръмп в съда

Проницателен крипто търговец е постигнал значителни печалби, като е инвестирал в меме монетата MAGA (TRUMP), която наскоро достигна исторически връх.

30.05.2024 7:30 2 мин. четене

Инвеститор направи 41,800% печалба от търговия с меме криптовалута

Според данни от веригата дългогодишен притежател на Shiba Inu (SHIB) е реализирал значителна печалба след неочаквана продажба на мемекойн.

29.05.2024 21:00 2 мин. четене

Pepe може да продължи възхода, задминавайки топ криптовалути като Polygon

След забележителното увеличение от 136% през май цената на PEPE се стабилизира на приблизително $0.00001513.

29.05.2024 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на ApeCoin (APE) през следващите 6 години

ApeCoin (APE) е ERC-20 токен, който служи като управляващ токен за ApeCoin DAO. Той е свързан с Yuga Labs, компанията, отговорна за метавселената Otherside, както и с NFT колекциите Bored Ape Yacht Club (BAYC) и Mutant Ape Yacht Club (MAYC).

29.05.2024 9:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.