НАЧАЛО Биткойн

Мнението на директора на JPMorgan за Биткойн е лицемерно според Майк Новограц

08.12.2023 18:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Мнението на директора на JPMorgan за Биткойн е лицемерно според Майк Новограц

Основателят и главен изпълнителен директор на Galaxy Digital Майк Новограц участва в предаването Squawk Box по-рано в четвъртък и отговори на неотдавнашните клевети на Джейми Даймън по адрес на Биткойн, наричайки ги "олицетворение на лицемерието".

Новограц се присъедини към Squawk Box, за да обсъди неотдавнашното представяне на Биткойн и широкото крипто рали, което се очертава в пейзажа на дигиталните активи. Дискусията се съсредоточи върху движещите сили на тези ценови ралита и въздействието, което те оказват върху инвеститорите.

Водещият на предаването Андрю Рос Соркин разказа за дръзкия изблик по отношение на Биткойн на главния изпълнителен директор на JPMorgan. Докато присъстваше на изслушването по надзора на Уолстрийт от сенатската комисия по банково дело, жилищно настаняване и градски въпроси на Капитолийския хълм, което се проведе във Вашингтон, окръг Колумбия, в сряда, Даймън се нахвърли върху Биткойн, заявявайки, че ако е на мястото на правителството, би “закрил” монетата.

Запитан за мнението си относно позицията на Даймън, Новограц посочи, че финансовият предприемач постоянно раздвоява мнението си за BTC, но и постоянно греши в своите настроения. Новограц заяви, че много клиенти на JPMorgan са привърженици на Биткойн, които възприемат водещата криптовалута като средство за съхранение на стойност.

Като се има предвид статутът на повечето крипто компании и тяхната увереност в Биткойн, председателят на Galaxy Digital се зачуди как така Даймън смята, че е по-умен от много инвеститори, що се отнася до BTC.

Нещо повече, водещата криптовалута доказа, че Биткойн-скептикът греши, като се изстреля до нови върхове за 2023 г.

През тази година монетата регистрира над 150% скок в стойността. Скоростта на масовото, както и на институционалното приемане на Биткойн е изключително тревожна. Новограц потвърди масовото приемане на Биткойн, като посочи, че той е в портфейла на почти всеки инвеститор, тъй като хедж фондовете и институциите постоянно купуват монетата.

Соркин от Squawk Box попита Новограц дали някога е обмислял, че главният изпълнителен директор на JPMorgan може да е направил необичайното изявление за Биткойн, за да накара Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ да преразгледа евентуалното одобрение на Биткойн ETF. В отговор Новограц повтори, че регулаторът определено одобрява няколкото заявления, с които разполага.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн ще задмине Visa според Сатоши Накамото

Наскоро разкритите кореспонденции хвърлят безценна светлина върху генезиса на биткойн и визионерските прозрения на неговия енигматичен създател Сатоши Накамото.

26.02.2024 6:00 2 мин. четене

Solana може да скочи с 340% – ето кога

Известен крипто анализатор предположи, че Solana (SOL), смятана за конкурент на Ethereum (ETH), е готова за значителен скок в стойността.

25.02.2024 20:00 2 мин. четене

Ще успее ли Биткойн халвингът да създаде нови милионери?

След като първоначалното вълнение около стартирането на нови борсово търгувани фондове (ETF) за Биткойн (BTC) започва да отслабва, вниманието се насочва към предстоящото през април халвинг събитие на BTC.

25.02.2024 18:00 2 мин. четене

Защо цената на Биткойн продължава да се върти около $52,000?

Като значима проява на бичи настроения, през изминалата седмица от централизираните борси бяха изтеглени Биткойн (BTC) токени на стойност около $540 милиона.

25.02.2024 14:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.