НАЧАЛО Алткойни

Меме криптовалутата PEPE може да продължи да достига нови рекорди – ето защо

11.03.2024 9:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Меме криптовалутата PEPE може да продължи да достига нови рекорди – ето защо

Третата по големина меме криптовалута по пазарна капитализация, PEPE, отбеляза забележителен ръст, като през последния месец нарасна с близо 800% и вече достига пазарна капитализация от $3 милиарда.

Възниква обаче въпросът: може ли тази динамика да се запази? Прозренията от анализа на веригата и техническия анализ показват, че цената на PEPE скоро може да достигне безпрецедентни върхове.

Забележителният скок в броя на притежателите на PEPE, които в рамките на две седмици се увеличиха с над 25,000, подчертава нарастващото доверие в криптовалутата. Този приток на нови инвеститори поставя стабилна основа за продължаване на възходящия натиск върху цената ѝ. Забележително е, че тази траектория на растеж не показва признаци на отслабване, като очакванията са за по-нататъшно разширяване на броя на притежателите на PEPE през следващите дни.

Ако се позовем на последните статистически данни, на 6 февруари PEPE имаше приблизително 150,000 притежатели, а до 8 март техният брой нарасна до 175,000, което показва забележително увеличение от 16% за по-малко от две седмици. Историческите данни сочат, че такъв бърз ръст на притежателите преди е бил свързан със значително повишаване на цената, както стана ясно, когато стойността на PEPE се удвои в рамките на 15 дни.

Друг интересен показател, който трябва да се следи, е рентабилността на притежателите на PEPE, която в момента е впечатляващите 86%, което означава около 160,000 адреса. Макар че тази цифра е спаднала леко от 91% само пет дни по-рано, подобни колебания се очакват на фона на притока на нови притежатели в условията на бичи пазарни настроения.

Въпреки това високият дял на печеливши адреси може потенциално да сигнализира за мечи тенденции, тъй като някои притежатели може да решат да се възползват от печалбите си, което да доведе до повишена активност при продажбите и последващ спад в стойността на токена.

Въпреки това оптимизмът за PEPE е голям, подхранван от значителна част от инвеститорите, които предпочитат да запазят активите си в очакване на по-големи печалби. Тези оптимистични настроения са допълнително подчертани от убеждението, че продължаващото увеличение на цените може да ги изстреля в редиците на печелившите инвеститори.

В перспектива, потенциалът PEPE да пробие нивото на съпротива от $0.0000089 е голям, което предвещава бича траектория към цена от $0.00001. Подобно постижение би отбелязало исторически момент за PEPE, представлявайки първото му навлизане в ценовия диапазон от четири нули.

Въпреки това, ако не успее да задържи подкрепата си над нивото от $0.0000069, PEPE може да отстъпи до $0.000004, което би означавало значителна корекция от 55% спрямо настоящата позиция.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето кои са най-разработваните алткойн проекти през април

Компанията за крипто анализ Santiment наскоро разкри кои алткойни са привлекли най-голямо внимание от разработчиците през последния месец.

24.04.2024 9:48 1 мин. четене

Coinbase добавя нова AI криптовалута към платформата си

Най-голямата по обем на търговия криптовалутна борса в САЩ ще въведе нов алткойн с изкуствен интелект.

24.04.2024 9:00 1 мин. четене

Крипто кит купува Shiba Inu за милиони – цената скочи с над 20%

Според данни от Etherscan.io Shiba Inu (SHIB) кит е придобил 237 милиарда токена SHIB на стойност приблизително $6.3 милиона.

23.04.2024 20:33 2 мин. четене

Solana: Ще успее ли SOL да пробие над $300 през май?

Много ентусиасти очакват Solana да поеме по впечатляваща ценова траектория през този бичи сезон. През март токенът достигна значим крайъгълен камък, надхвърляйки $200, въпреки че по-късно се върна до $150.

23.04.2024 19:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.