НАЧАЛО Алткойни

Меме криптовалута на тема Тръмп скочи с 200% в рамките на ден

30.05.2024 15:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Меме криптовалута на тема Тръмп скочи с 200% в рамките на ден

На 29 май меме токенът Super Trump (STRUMP) отбеляза рали от над 200%, което го нареди сред най-търсените монети в CoinMarketCap.

През следващите дни меме токенът постигна ръст от над 350%, като се покачи от под $0.005 до над $0.02. Този подем беше част от по-широка тенденция в рамките на „PoliFi“ екосистемата, където меме монетите с политическа тематика набраха значителна популярност.

Тайлър, меме крипто ентусиаст, отбеляза, че много меме криптовалути, свързани с Доналд Тръмп, отбелязаха значително увеличение на 29 май.

Екипът зад STRUMP твърди, че 0.8% от портфейла му е предназначен за Тръмп, което подчерта ангажираността на общността към бившия президент.

Агресивната про-крипто позиция на Тръмп намери отклик сред криптовалутната общност, като потенциално допринесе за възраждането на токените, свързани с неговото име или марка.

Ралито на STRUMP отбеляза значителен скок след стартирането си в Solana. Първоначално дебютирал на Етериум през март, проектът се разшири до Solana през уикенда.

Въпреки този ранен успех, стойността на мемe токена се охлади от ралито си. Към момента на писане на статията по данни на CoinMarketCap тя се търгува на цена от $0.015, което е приблизително 35% спад от пиковата ѝ стойност от $0.021, достигната в началото на сряда.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Потенциални алткойн кандидати за airdrop и листинг на Binance

Layergg, компания за анализ на криптовалути, наскоро прогнозира няколко алткойн проекта, които скоро може да бъдат добавени на Binance.

22.06.2024 13:41 1 мин. четене

Крипто и Фед: Как лихвения процент може да повлияе на пазара

През последните две години по-високите лихвени проценти оказаха значително влияние върху акциите, криптовалутите и суровините като петрола.

22.06.2024 12:30 2 мин. четене

2 AI Криптовалути, които имат забележителен потенциал за печалби

AI алткойните често остават незабелязани на пазара поради скорошната си поява в крипто сектора.

22.06.2024 11:00 2 мин. четене

XRP категорично не е ценна книга според директора на Ripple

Главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус наскоро направи публично изявление, което бе в отговор на съдебно решение на съдия в Калифорния, който отхвърли колективен иск, свързан с XRP.

22.06.2024 8:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.