НАЧАЛО Биткойн

Мексикански футболен отбор интегрира Биткойн плащания

април 23, 2022 15:37 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Мексикански футболен отбор интегрира Биткойн плащания

Мексиканският футболен клуб Тигрес да позволи на феновете да купуват билети за мачове с Биткойн.

Има мощна вълна на приемане, която минава през крипто пространството и нито един сектор не е пропуснат. Tigres UANL е поредният футболен клуб, който приема Биткойн (BTC) и криптовалути в спорта. Мексиканският клуб си партнира с Bitso, водеща крипто борса в страната, за да позволи на феновете да купуват билети за мачове с Биткойн.

Медията Infobae писа по темата:

„Феновете, които имат криптовалути в Bitso, вече могат да закупят билетите си за предстоящи мачове.“

Bitso ще работи заедно с Boletomóvil и BitPay, а всички потребители на Bitso могат да купуват билети, използвайки своите криптовалути на борсата в бъдеще.

„Нашият ангажимент е да направим криптовалутите полезни за всички хора“, каза Даниел Фогел, съосновател и главен изпълнителен директор на Bitso. „Харесваме това споразумение между Bitso и Boletomóvil, което ще позволи ежедневното използване на криптовалути за нашите клиенти на спортни събития на футболен клуб Тигрес, като по този начин ще разшири използването му като метод за плащане за всякакъв вид събитие.“

Разработване на нови крипто възможности

В свят, в който фиатните валути съществуват от векове, криптовалутите се нуждаят от всички усвоявания, които могат да получат, за да се конкурират благоприятно с такива валути. С този съюз Bitso и BitPay създават нови възможности за въвеждане на криптовалутите в масовия спорт.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Ридли Скот ще режисира филм за Етериум

Bitso, с над 4 милиона потребители, ще предоставя ликвидност, докато BitPay, който обработва Биткойн плащания от много години, ще позволи на феновете лесно да конвертират валути. Bitso, който е и спонсор на мексиканския национален отбор, казва, че целта на компанията е да помогне на мексиканския футбол да намери своето място в бързо развиващата се глобална дигитална икономика.

По-специално, Тигрес Феменил, женската част на футболния клуб, беше първият в Мексико, който извърши крипто транзакция. Той продаде един от играчите си, Стефани Ферер, на американския отбор ФК Ейнджъл Сити, използвайки криптовалута.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини