НАЧАЛО Алткойни

Лош късмет: Как крипто инвеститор изпусна да спечели $12 милиона

01.04.2024 6:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Лош късмет: Как крипто инвеститор изпусна да спечели $12 милиона

Пазарът на криптовалути е известен със своите истории за късмет и нещастие, в които инвеститорите преминават през възходи и падения, печалби и загуби.

По-специално меме монетите се превърнаха както в лъч на надежда, така и в хазарт за инвеститорите, обещавайки огромни печалби или значителни загуби.

Един такъв пример е случаят с крипто инвеститор, който е закупил DogWifHat (WIF), нова меме монета, по време на пускането ѝ на пазара в средата на декември 2023 г.

Първоначално на цена от 1 цент, WIF претърпя метеоритен възход, надхвърляйки границата от $3 в рамките на няколко месеца.

Въпреки потенциала за значителна печалба, инвеститорът избрал да продаде монетата след първоначалното ѝ покачване, като получил скромна печалба от $2,000 от инвестицията си от $5,000.

Това решение обаче се оказа прибързано, тъй като WIF продължи възходящата си траектория и в крайна сметка достигна зашеметяваща оценка.

В ретроспективен план инвеститорът осъзнава пропуснатата възможност и съжалява, че първоначалната му инвестиция от $5,000 е можела да нарасне до $12 милиона, ако е бил задържал своите токени WIF.

Въпросният инвеститор сподели историята си в социалните медии, подчертавайки суровата реалност на пропуснатите възможности и непредсказуемото естество на инвестициите в криптовалути.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето кои криптовалути да разгледате в края на седмицата

Пазарът на криптовалути продължава да се намира във фаза на корекция, като не се наблюдава значително възстановяване на цените на криптовалутите.

19.04.2024 21:30 2 мин. четене

AI прогноза за цената на XRP за началото на май

Поради продължаващия правен спор между Ripple Labs и Комисията за ценни книжа и борси (SEC) XRP не успя да се възползва от ралито на крипто пазар през 2024 г., като не реализира значителен ръст въпреки многобройните опити за пробив.

19.04.2024 13:00 1 мин. четене

2 криптовалути от портфолиото на милиардера Марк Кюбан, които може да ви изненадат

Марк Кюбан, известен с ролята си в Shark Tank, също привлече вниманието на крипто света с подкрепата си за Биткойн, Етериум и Dogecoin.

19.04.2024 12:00 1 мин. четене

Coinbase добавя фючърсна търговия с меме криптовалутата Dogwifhat (WIF)

Според последните актуализации платформата за фючърси на Coinbase International е готова да въведе алткойна WIF.

19.04.2024 8:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.