НАЧАЛО Алткойни

Litecoin комплементира Биткойн твърди анализатор

август 1, 2018 21:17 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Litecoin комплементира Биткойн твърди анализатор

Мати Грийнспан (старши анализатор на eToro) представи на Ethereum World News ново проучване на Litecoin (LTC).

В статията, г-н Грийнспан проучва Litecoin (LTC) от всякакви ъгли, като историята, пазарната статистика, техническото състояние, както и скорошните и бъдещите събития.

Един от най-важните моменти от коментарите на Грийнспан е, че Litecoin не се стреми да замени Биткойн. Той обясни този факт по следния начин:

За разлика от много криптовалути, Litecoin не се стреми да замени Биткойн, той всъщност играе по-поддържаща роля, както са среброто и златото. По-бързите и по-лесни транзакции го правят малко по-използваем в ежедневната търговия и също така функционира като ценна книга.

Като втората най-голяма криптовалута в света, Litecoin е едно от най-утвърдените и надеждни имена в крипто и има изключително жизнена общност.

Изследователската статия продължава да анализира скорошното представяне на пазара на LTC и посочва следното:

Litecoin е като цифровото сребро спрямо златото, което е Биткойн. Целта му е да допълни BTC. Изследователският доклад акцентира неколкократно, че съотношението между BTC и LTC е доста подобно на това между среброто и златото.

Litecoin има много по-голям брой ежедневни активни адреси (DAU) по отношение на своя пазар от всички останали валути, с изключение на Dash .

Litecoin има голям относителен дневен обем на транзакциите. Повече от която и да е друга валута, което предполага, че е много по-активна и установена търговията с този актив, отколкото отразява цената.

Криптовалутата е загубила около %80 от стойността си, падайки до сегашната си цена.

Изображение от Carsten Reisinger/Shutterstock.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

ChatGPT прогнозира цената на Cardano: Tradecurve обявява функционалността на Connect Wallet

В последно време Cardano и Tradecurve са актуални теми в динамичния и често променлив крипто пеизаж. Докато Cardano, играчът ветеран, се намира в ключов момент на ценово движение, Tradecurve, изгряващата звезда, привлича вниманието с най-новата си функция за свързване на портфейли.

май 30, 2023 10:03 3 мин. четене

Показва ли GALA, че GameFi умира? AI криптовалутите ли са следващите скъпоценни камъни на бичия пазар?

GameFi индустрията се описва основно като връзка между традиционните и децентрализираните екосистеми за игри. Индустрията изигра съществена роля за привличане на вниманието на хората. 

май 30, 2023 10:02 3 мин. четене

Топ меме криптовалута за инвестиция през юни 2023 г.

Меме криптовалутите превземат света към момента, така че не е лесно да отдадете на “изкушението” и да се включите в този атрактивен сектор от криптовалутите.

май 30, 2023 10:01 5 мин. четене

Прогноза за цената на Filecoin за 2023 г. – не пропускайте Aptos и Collateral Network

Нарастващото търсене на дигитално съхранение на данни стимулира растежа на Filecoin (FIL), но накъде ще се насочи токенът FIL през 2023 г.?

май 30, 2023 10:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.