НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Цената на Лайткойн може да остане статична за известно време

ЮЛИ. 31, 2019 20:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Цената на Лайткойн може да остане статична за известно време

Наградата за добив ще бъде ефективно намалена наполовина и всеки миньор ще получава 12,5 LTC, за изкопан нов блок.

  • халвингът продължава да е популярна тема сред крипто общността
  • Лайткойн отбеляза невероятно печалби въпреки мечия сентимент
  • макар LTC да няма масивни печалби веднага след халвинга, цената ще расте


Халвинга на Лайткойн е след  пет дни. 


Текущата награда е 25 LTC. Последният халвинг на възнаграждението за блок ще се случи през 2140 година


Халвингът остава популярна тема за дискутиране сред любителите на криптовалутите.


Ако се вземат предвид данните на Google Trends, терминът "Litecoin halving" успя да привлече повече внимание от създателя на проекта, "Чарли Лий". 


Шумът, придобил сцепление в средата на юни, беше причинен от огромния скок в цената на криптовалутата, която проби съпротивата на 140 долара.


Лайткойн напусна "крипто зимата" доста преди халвинга и с неговото приближаване, спекулациите се засилиха във връзка с възможна дивергенция. Въпреки факта, че голяма аст от крито общността предсказа мечи пазар за сребърният Биткойн след неотдавнашния спад на пазара, LTC се повиши със 196,8% от началото на годината, покачвайки се от $ 30,46 до $ 93.29 към момента на писане на статията.


Впредвид всичките новини около Лайткойн, увеличението на цената случайно бе посрещнато с увеличаване на хеш-скоростта, което достигна максимална стойност от 523.81T на 14-ти юли 2019 г. 


Нарастващият хеш рейт показа впечатляващи основи на добива, тъй като халвинга се приближи и общността очакваше спадът на възнагражденията за копаене.

 


Poolin е допринесъл 91.7 TH / s, докато F2Pool е с 86.3 TH / s от общата стойност. След това се нареждат LTC.top и LitecoinPool.org, допринесли съответно 50,8 TH / s и 45,4 TH / s.Цифрите подчертават наближаващият халвинг и неговите ефекти върху общността на Лайткойн. Повишаването на цената преди халвинга беше силно изразено при Биткойн в миналото, но не се забелязва значителен ръст веднага след това.


Същият ефект се наблюдава при Лайткойн, който често се нарича сребърен Биткойн от създателя му - Чарли Лий.


Биткойн, Лайткойн и много други криптовалути имат много важни свойства, а именно оскъдност и ограничено предлагане на валутата. Сатоши Накамото се увери, че това ще бъде фактор, който ще позволи на творението му да процъфти. 


Поради този конкретен ход, покачването на цената година преди халвинга се наблюдава както при Лайткойн, така и при флагманската криптовалута.


Съчетавайки тези две свойства с настроението на хората, предимно миньорите, виждаме много повече смисъл в повишаването на цената. Всичко в тази вселена е математика; още от основните градивни елементи на живота, ДНК, до Слънчевата система и галактиките. Всички те следват фракталите; фрактали, които се повтарят в различни времеви рамки. Същото може да се види при ценовите цикли на Лайткойн и другите криптовалути.


Оттук може да се заключи, че макар LTC да няма масивни печалби веднага след халвинга, цената ще расте в крайна сметка, докато търсенето се увеличава и предлагането намалява.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Остават броени часове до халвинга на Лайткойн
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Истанбул хард форкът вече е пуснат

Процесът завърши в 0:25 UTC в неделя. Истанбул е осмия хард форк като цяло, като първите промени в кода бяха одобрени през юни 2019 г. (Eth 2, основният преход на мрежата към PoS, се очаква през 2021 ...
ДЕК. 9, 2019 20:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Сравниха копаенето на Етериум с комунизъм

Спорно решениеТази увеличаваща се трудност (наричана още "Ледена епоха") е парче код, който има за цел изкуствено да забави издаването на Етериум монети чрез постепенно увеличаване на трудността на...
ДЕК. 7, 2019 10:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Вече може анонимно да се изпраща Етериум за под $1

Групирането на Етериум транзакциите намалява разходите за gasПроектът Nightfall предлага използването на ZK-Snarks, технологията, съвместима с Eтериум, за покриване на транзакции. Освен това, екипъ...
ДЕК. 6, 2019 17:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

ENJ скача с над 50% след партньорство с Microsoft

Биковете изстреляха ENJ внезапно малко след новината, като пазарната капитализация нарасна с над 50 процента до 73 милиона долара. Ценовото рали направи криптовалутата най-добре представящата се моне...
ДЕК. 5, 2019 19:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света