НАЧАЛО Блокчейн

Ликвидността на блокчейна на Coinbase ще се увеличи значително с това ново развитие

29.04.2024 10:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ликвидността на блокчейна на Coinbase ще се увеличи значително с това ново развитие

В сферата на криптовалутите всички погледи са насочени към Base, решението от втори слой на Coinbase, тъй като то се подготвя за голямо увеличение на ликвидността от дългоочакваното пускане на friend.tech.

Ентусиастите с нетърпение очакват тази инжекция, която съвпада с предстоящия отчет на Coinbase, разкриващ впечатляващите приходи на Base от $50 милиона.

Пускането на токена friend.tech, насрочено за 29 април, разпали вълнението в цялата общност.

Стартът на friend.tech предлага примамлива представа за последните разработки на платформата, включително интегрирането на токена Friend директно в приложението и въвеждането на лента за търсене на приятели и токени, което подобрява използваемостта.

От особен интерес е перспективата за фарминга и награди, което намеква за потенциални възможности за стейкинг на токени, т.нар. “yield-farming” или осигуряване на ликвидност в рамките на екосистемата на friend.tech.

Работейки в мрежата Base, friend.tech се отличава с уникалната си концепция за закупуване на дялове на конкретни потребители, за да участват в чатове.

С 900,000 присъединени акаунта и нарастващ интерес от страна на крипто влиятелни личности, friend.tech продължава да придобива популярност в крипто пространството.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Binance разкри инвестиция в децентрализирана борса от втори слой

Подразделението за рисков капитал на водещата по обем на търговия борса за криптовалути в света представи нова инвестиция в протокол за децентрализиран обмен (DEX).

22.05.2024 23:00 2 мин. четене

Web3 социална медия набира финансиране в размер на $150 милиона

Екипът, който стои зад Web3 платформата за социални медии Farcaster, е набрал $150 милиона финансиране, ръководено от Paradigm, с участието на A16z crypto, Haun Ventures, USV, Variant, Standard Crypto и други.

22.05.2024 21:30 1 мин. четене

Топ 3 акции, които да следите по време на бичия пазар на Биткойн

Биткойн се превърна в най-добре представящия се актив през последното десетилетие, като показа забележителна устойчивост и непрекъснат растеж. Интересното е, че някои водещи криптоакции също са свидетели на значителни възходящи тенденции.

22.05.2024 21:00 2 мин. четене

Министър-председателят на Япония призовава за реформи на капиталовите пазари

В сряда японският министър-председател Фумио Кишида направи публично обръщение, насочено към привличане на чуждестранни инвестиции, като обеща по-нататъшни реформи на капиталовите пазари и се застъпи за управлението на активи по време на реч пред събрание на глобални инвеститори в Токио.

22.05.2024 20:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.