НАЧАЛО Алткойни

LGBT криптовалута отговаря на критиките на общността

08.01.2022 11:27 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
LGBT криптовалута отговаря на критиките на общността

Испанският токен, свързан с LGBT, MariCoin (MCOIN) отговори на общността след скептицизъм относно концепцията и целите на проекта.

Някои дори разкритикуваха проекта заради името му, което играе ролята на хомофобска обида на испански. Но според ключови хора в проекта те просто са разбрали погрешно.

Главният изпълнителен директор на MariCoin Франсиско Алварес каза, че името на проекта е за “превръщане на обида в крепост“, позовавайки се на особеностите на справянето с хомофобския език, тъй като самата дума “гей” все още се използва като обида в някои общности.

В Испания е много обичайно членовете на гей общността да се наричат ​​’Maricon’, така че Хуан, активен член на общността, смята, че MariCoin е фантастично име за криптовалута, която ще обедини цялата общност“, каза Алварес.

Главният изпълнителен директор отбеляза, че проектът MariCoin е “намерил общо приемане” от над 90% в други испаноговорящи страни като Аржентина, Венецуела, Куба, Мексико, Уругвай, Еквадор и други. “Въпреки че трябва да работим върху тези други 10%, които не споделят нашата визия“, отбеляза той.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
: JPMorgan отправят предупреждение за Етериум

Според съоснователя и президент на MariCoin Хуан Белмонте, проектът очаква да изведе своя базиран на Algorand токен на крипто борси, поддържащи блокчейна на Algorand, на 31-ви януари.

Ние водим преговори от септември 2021 г., както обявихме, за листинг на Binance. Нашият технически директор работи върху бялата книга и следващата седмица ще имаме готова първата версия“, казва Белмонте.

Белмонте също така спомена, че MariCoin е избран за ускорителната програмата на Фондация Algorand в Маями миналата година с подкрепата на инвестиционната блокчейн компания Borderless Capital. Освен MariCoin, ускорителят избра и 9 други стартъпа, включително латиноамериканска дигитална банка NeoMoon, блокчейн игра Alchemon, платформата за незаменими токени Dartroom и други.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Cardano (ADA) започва да се възстановява

Cardano, водещ играч на пазара на криптовалути, отбеляза забележително възраждане вчера, регистрирайки значителен ръст от над $1.7 милиарда в пазарната си капитализация.

16.04.2024 8:00 1 мин. четене

Повечето инвеститори в меме криптовалути са на печалба, въпреки скорошната корекция

Въпреки неотдавнашната корекция на крипто пазара значителна част от инвеститорите, притежаващи меме токени като Dogecoin, Shiba Inu и Pepe, остават на печалба, съобщава аналитичната компания IntoTheBlock.

16.04.2024 6:00 1 мин. четене

Какво трябва да знаете за Solana, преди да решите да купите

Очевидно е, че пазарът на криптовалути възвърна популярността си сред инвеститорите. След спада през 2022 г. цените на криптовалутите нараснаха значително през последните 15 месеца.

15.04.2024 21:00 2 мин. четене

Добра идея ли е да се инвестира в Dogecoin при настоящите цени?

Dogecoin, възникнал като забавен експеримент през 2013 г., се превърна в разпознаваема криптовалута, известна със своята волатилност.

15.04.2024 20:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.