НАЧАЛО Алткойни

LGBT криптовалута отговаря на критиките на общността

януари 8, 2022 11:27 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
LGBT криптовалута отговаря на критиките на общността

Испанският токен, свързан с LGBT, MariCoin (MCOIN) отговори на общността след скептицизъм относно концепцията и целите на проекта.

Някои дори разкритикуваха проекта заради името му, което играе ролята на хомофобска обида на испански. Но според ключови хора в проекта те просто са разбрали погрешно.

Главният изпълнителен директор на MariCoin Франсиско Алварес каза, че името на проекта е за „превръщане на обида в крепост„, позовавайки се на особеностите на справянето с хомофобския език, тъй като самата дума „гей“ все още се използва като обида в някои общности.

В Испания е много обичайно членовете на гей общността да се наричат ​​’Maricon’, така че Хуан, активен член на общността, смята, че MariCoin е фантастично име за криптовалута, която ще обедини цялата общност„, каза Алварес.

Главният изпълнителен директор отбеляза, че проектът MariCoin е „намерил общо приемане“ от над 90% в други испаноговорящи страни като Аржентина, Венецуела, Куба, Мексико, Уругвай, Еквадор и други. „Въпреки че трябва да работим върху тези други 10%, които не споделят нашата визия„, отбеляза той.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
: JPMorgan отправят предупреждение за Етериум

Според съоснователя и президент на MariCoin Хуан Белмонте, проектът очаква да изведе своя базиран на Algorand токен на крипто борси, поддържащи блокчейна на Algorand, на 31-ви януари.

Ние водим преговори от септември 2021 г., както обявихме, за листинг на Binance. Нашият технически директор работи върху бялата книга и следващата седмица ще имаме готова първата версия„, казва Белмонте.

Белмонте също така спомена, че MariCoin е избран за ускорителната програмата на Фондация Algorand в Маями миналата година с подкрепата на инвестиционната блокчейн компания Borderless Capital. Освен MariCoin, ускорителят избра и 9 други стартъпа, включително латиноамериканска дигитална банка NeoMoon, блокчейн игра Alchemon, платформата за незаменими токени Dartroom и други.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Binance добави майнинг пул за ETHW протокола

Според Binance потребителите, които изберат да се присъединят към басейна за добив на ETHW, няма да бъдат таксувани, като офертата ще продължи до 29 октомври.

септември 30, 2022 15:13 1 мин. четене

Circle разширява обхвата на USDC до 5 нови блокчейна

Стабилната монета USDC официално вече ще бъде налична на пет нови вериги. В допълнение, фирмата издадетел на валутата засилва усилията си за стартиране на нов протокол, който ще улесни безпроблемното прехвърляне на токена между различните блокчейн мрежи.

септември 29, 2022 19:20 1 мин. четене

Виталик Бутерин: Ето какво предстои за Етериум

Основателят на Етериум (ETH), Виталик Бутерин казва, че водещата платформа за смарт договори трябва да продължи да се развива в посока на дългосрочна устойчивост.

септември 29, 2022 11:44 1 мин. четене

Алткойн скочи със 75% покрай дело срещу Coinbase

Базиран на Етериум алткойн тихомълком се изстреля активи, докато пазарите бяха на зелено в резултат на облекчение.

септември 28, 2022 12:40 1 мин. четене