НАЧАЛО Биткойн Алткойни

JPMorgan отправят предупреждение за Етериум

ЯНУ. 7, 2022 08:28 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 JPMorgan отправят предупреждение за Етериум

Съвсем наскоро анализаторът на JPMorgan Chase Николаос Панигирцоглу прогнозира, че Етериум (ETH) ще продължи да губи доминантността си в сектора на децентрализираните финанси.

За да се увеличи мащабируемостта на мрежата, тя ще бъде разделена на независими сегменти. Така нареченият 'шардинг' несъмнено е една от основните характеристики на горещо очакваната актуализация на Етериум 2.0.


Въпреки това, тъй като фазата на шардинг се очаква да започне едва през 2023 г., Панигирцоглу смята, че ще бъде „твърде късно“ сегашният лидер да настигне останалата част от пазара по това време.


Делът на Етериум на децентрализирания финансов пазар непрекъснато намалява през последната година. Според данните, предоставени от DefiLlama, доминирането на Етериум беше над 97% миналия януари, но неговият дял от общата стойност, заключена в DeFi протоколите, сега се е свил до едва 63% поради бързия растеж на такива конкуренти като Terra, Binance Smart Chain , Avalanche и Solana. Фактът, че Етериум отстъпва право на независими блокчейн мрежи, изглежда е особено тревожен за Панигирцоглу.Мрежата Етериум е измъчвана от прекомерни такси, които я правят недостъпна за голяма част от общността на DeFi.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Robinhood и анонимни китове прехвърлят над 1 милиард DOGE токена


2021 г. беше значителна за токена ETH, като цената му се повиши с 396%. Въпреки това, JPMorgan прогнозира, че втората по големина криптовалута може да поеме по низходяща траектория през 2022 г., тъй като мрежата продължава да вижда ожесточена конкуренция.


Цената на ETH е паднала с 9.52% през последните 24 часа поради по-широката пазарна корекция, предизвикана от предстоящите повишения на лихвените проценти и спада в хеширащата мощност на Биткойн (BTC).

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Ето защо тези алткойни могат да претърпят подем

Според ново обявление има 25 крипто актива, които Grayscale обмисля за нови инвестиционни продукти, включително алткойните Cosmos (ATOM) и Fantom (FTM).“ ‘Активи под разглеждане’ изброява някои цифров...
ЯНУ. 27, 2022 11:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Пет нови алткойна скочиха значително, след като бяха изброени от Coinbase

В ново съобщение борсата казва, че пет алткойна с ниска пазарна капитализация ще започнат да се търгуват на Coinbase Pro, след като бъдат изпълнени подходящи условия за ликвидност.Cryptex Finance е Ет...
ЯНУ. 26, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Stellar споделят вълнуващи планове за 2022 г.

Следователно в нея се заявява, че като част от стратегията си за 2022 г., Stellar Development Foundation (SDF), организация с нестопанска цел, разкрива своя ангажимент да подкрепя развитието на смарт ...
ЯНУ. 27, 2022 10:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционна банка сподели алармиращо предупреждение за крипто пазарите

Те твърдят, че редица фактори могат да доведат до това, че цените на криптовалутите ще останат по-ниски в продължение на години.Според Business Insider анализаторите на UBS казаха в бележка до клиенти...
ЯНУ. 26, 2022 00:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света