НАЧАЛО Биткойн

Легендарен инвеститор предупреждава, че Биткойн ще продължи спада си

юни 24, 2022 11:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Легендарен инвеститор предупреждава, че Биткойн ще продължи спада си

Съоснователят на Mobius Capital Partners Марк Мобиус твърди, че Биткойн все още не е достигнал дъното си след продължителен низходящ тренд.

Според нов доклад на Bloomberg инвеститорът каза, че цифровите активи служат като измерител на настроенията на инвеститорите и са склонни да корелират с акциите.


Криптовалутите са мярка за настроенията на инвеститорите. Ако Биткойн се понижи, на следващия ден Dow Jones се понижава. Това е моделът, който се получава. Това показва, че Биткойн е водещ индикатор.


Мобиус също така каза, че според него подходящият момент да се започне закупуване на акции е, когато настроенията на инвеститорите са на дъното, след като и институционалните, и търговците на дребно претърпят големи загуби и се предадат.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Китай предупреждава, че Биткойн може ‘да се срине до 0’

След това инвеститорът каза, че докато трейдърите на BTC търсят да купят най-големия крипто актив по пазарна капитализация, когато цената му се понижи, все още има място за спад.


[Докато търговците] все още говорят за покупки при спадове, това означава, че има усещане за надежда. Това също така означава, че не сме достигнали дъното на мечия пазар.


През май Мобиус прогнозира, че Биткойн в крайна сметка ще достигне нивото от $20,000, преди леко да отскочи и да продължи да се понижава чак до $10,000.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува около $20,945, което представлява скок от 2% за деня.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Питър Шиф: Биткойн напът да се срине под $10,000

В неотдавнашно интервю за Kitco прословутият защитник на златото Питър Шиф прогнозира, че цената на Биткойн (BTC) все още може да падне под нивото от $10,000 поради принудителни продажби.

август 12, 2022 12:30 1 мин. четене

BlackRock стартира частен Биткойн (BTC) тръст

BlackRock – най-големият мениджър на активи в света, стартира частен тръст за Биткойн за институционални клиенти в САЩ, според публикация блог на своя уебсайт.

август 12, 2022 10:22 1 мин. четене

Кати Ууд споделя какво може да изстреля Биткойн

Кати Ууд – основателят на ARK Invest – смята, че навлизането на BlackRock в крипто може да има значителен ефект върху цената на Биткойн.

август 10, 2022 23:05 1 мин. четене

Биткойн изглежда е достигнал дъно, твърди Уил Клементе

Aнализаторът Уил Клементе сподели, че поръчките за покупка на Биткойн на крипто борсата Coinbase напомнят за дъното на BTC през март 2020 г.

август 10, 2022 18:45 1 мин. четене