НАЧАЛО Прессъобщения

Купуване на спада на Shiba Inu (SHIB) и ORDI? Насочете се към потенциално по-високи печалби с предварителна продажба на Algotech (ALGT)

28.01.2024 10:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Купуване на спада на Shiba Inu (SHIB) и ORDI? Насочете се към потенциално по-високи печалби с предварителна продажба на Algotech (ALGT)

Shiba Inu (SHIB) и ORDI претърпяха благоприятно развитие. Междувременно Algotech (ALGT) обещава апетитни печалби.

Дали тези положителни събития повишиха цените на Shiba Inu (SHIB) и ORDI? Също така, как и защо според анализаторите печалбите на Algotech (ALGT) я правят криптовалутата, на която да се боърне внимание?


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


TLDR

  • Прогнозата за цената на SHIB за тази година е $0.0000202.
  • Състоянието на ORDI зависи от халвинга на Биткойн.
  • Algotech (ALGT) може да е една от най-печелившата криптовалута в момента.

Прогноза за цената на SHIB: Shiba Inu претърпя рязък скок в активността на китовете

На 19 януари 2024 г. Whale Alert съобщи за огромна транзакция на Shiba Inu (SHIB) от борсата Bitvavo към неизвестен портфейл. Собственикът на портфейла изтегли 4.2 трилиона токена Shiba Inu (SHIB) на стойност $38.2 милиона.

Тази трансакция продължава тенденцията, при която китовете прехвърлиха 15 трилиона SHIB на стойност 157.5 милиона за по-малко от 30 дни. Конвенционалната мъдрост гласи, че китовете се подготвят за голямо положително движение на цената на Shiba Inu (SHIB). В опит да се добави към това очакване, темпът на изгаряне на монети Shiba Inu се увеличи с 27,503.25% за 24 часа.

Въпреки това цената на Shiba Inu (SHIB) загуби 4.3%, спадайки от $0.0000092 до $0.0000088. Всички тези положителни признаци не помогнаха на цената на Shiba Inu.

Въпреки това прогнозата за цената на SHIB за 2024 г. е $0.0000202 . Анализаторите смятат, че предстоящата бича серия след халвинга на Биткойн може да подтикне SHIB към тези висоти.

ORDI преживява коледно чудо

На 26 декември 2023 г. крипто медиите съобщиха, че цената на ORDI е скочила с невероятните 37% на Коледа. Обемът на транзакциите ѝ също е надхвърлил $900 милиона. Увеличението на цената изтласка ORDI над пазарната капитализация от $1.5 милиарда.

Анализаторите отбелязаха, че никакви конкретни новини не са повлияли на скока, въпреки че други BRC-20 токени също отбелязаха значително увеличение на цените. Те свързват необяснимия скок на ORDI с “Коледен пъмп”, който Биткойн преживява почти всяка година.

Скокът на цените предизвика повишен интерес към ORDI и го превърна в една от най-добре представящите се криптовалути през декември миналата година.
Вълнението обаче скоро приключи, тъй като ORDI се срина от $75.16 до $53.77 . Това е спад от 28.5%.

Въпреки това някои анализатори настояват, че ORDI е една от алткойните, които трябва да се наблюдават. Те прогнозират, че токенът може да достигне $79.64 тази година, ако халвинг събитието на Биткойн успешно задейства дългоочаквания бичи пазар.

Algotech (ALGT) потенциално мож еда предложи по-добри печалби

С Algotech (ALGT) инвеститорите могат да очакват печалби. Предвижда се токена да нарасне с 275%, от сегашната си цена от $0.04 в първия етап на публичната предварителна продажба до стартовата цена от $0.15. Това е повече от всяка печалба, която ORDI и SHIB могат да предложат на инвеститорите през следващите няколко месеца.

Algotech (ALGT) обаче е много повече от тези атрактивни печалби. Това е децентрализирана алгоритмична платформа за търговия с криптовалути, която има за цел да увеличи максимално възможностите за търговия на инвеститорите, използвайки най-съвременни технологии.

Алгоритмичната търговия, предлагана от Algotech (ALGT), включва използването на изкуствен интелект, машинно обучение и количествен анализ за автоматизиране на търговията с криптовалути, като се използват персонализирани алгоритмични/автоматични стратегии за търговия. Algotech (ALGT) използва тази автоматизирана търговия, за да намали неефективността, която поразява ръчната търговия с криптовалути.

Algotech (ALGT) също така автоматизира управлението на риска чрез оразмеряване на позициите, диверсификация на портфейла и поръчки за спиране на загубите.

За да станете част от тази революция в търговията с криптовалути, трябва да закупите ALGT. В момента токена се продава за $0.04. В допълнение към печалбата, реализирана от токена, вие получавате право на глас, печелите процент от таксите, които Algotech (ALGT) начислява на успешните търговци на платформата, и притежавате част от софтуера.

Всичко това се съчетава, за да направи Algotech (ALGT) един потенциално добър избор за инвестиция.

Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Tron (TRX) продължава да носи печалби, докато притежателите на Bitcoin (BTC) купуват Kelexo (KLX), а експертите виждат потенциал за 25х в рамките на 1 година

Тъй като тенденциите на пазара са бичи, крипто токените демонстрират сериоен подем. Токенът Tron (TRX) е един от тези токени. Към момента на писане на статията Tron (TRX) е натрупал приблизително $277 милиона обща пазарна стойност през последните седем дни.

29.02.2024 15:15 3 мин. четене

7-те най-добри онлайн казина в България, приемащи PayPal

В днешната дигитална ера онлайн казината стават все по-популярни, предлагайки на българските играчи възможността да се насладят на любимите си казино игри от уюта на дома си. 

29.02.2024 14:42 8 мин. четене

Предупреждение за бичи пазар! Търговец превърна $635 в $225,000 – открийте следващия токен, който може да поскъпне!

В изумителна проява на пазарна проницателност анонимен търговец превърна едва $635 в зашеметяващите $225,000 само за два дни, като се съсредоточи върху сравнително неизвестния токен $DZHV.

29.02.2024 13:25 5 мин. четене

Актуализацията на Ethereum, Dencun, може да повиши цените на тези токени от 10х до 100х

Възстановяването на Биткойн продължава, като криптовалутата надмина $62,000, отбелязвайки първото си завръщане на тези висоти от ноември 2021 г. насам.

29.02.2024 12:43 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.