НАЧАЛО Други

KuCoin откриват Web3 фонд на стойност $100 милиона

април 20, 2022 7:31 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
KuCoin откриват Web3 фонд на стойност $100 милиона

Подразделението за рисков капитал на крипто борсата KuCoin и техния пазар за NFT стартираха "Фонд за създатели" на стойност $100 милиона, за да помогнат за стартирането на NFT проекти в ранен етап на пресечната точка на изкуството, спорта и GameFi.

KuCoin Ventures и пазарът Windvane NFT създадоха фонда, за да помогнат на художници и творци да представят работата си и да разширят бизнеса си пред по-широка аудитория, обявиха компаниите във вторник. Мандатът на фонда е да подкрепя обещаващи проекти за NFT, които допринасят за развитието на Web3, което се отнася до следващата итерация на интернет, задвижвана от блокчейн технология.

Windvane е нов пазар за NFT от KuCoin, който има за цел да се докосне до голямата потребителска база на крипто борсата. Към момента на писане, KuCoin беше петата по големина крипто борса по обем, според CoinMarketCap.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Ружа Игнатова остана без българско гражданство

Възходът на Web3 даде на хората ново място за създаване на NFT, които имат реална полза във виртуалните светове. И все пак Сиу, съосновател и председател на фирмата за рисков капитал Animoca Brands, наскоро каза, че Web3 предоставя ефективен начин за създателите да работят съвместно както за разпознаване на имена, така и за икономическа изгода.

Въпреки че пазарът на незаменими токени забави темпа си напоследък, както се вижда от намаляващата стойност при препродажба на NFT туита на Джак Дорси, създателите от индустрията продължават да привличат значителен интерес под формата на рисков капитал.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

CBDC са „комунизъм в най-чистата му форма“, твърди Робърт Кийосаки

Все повече държави и банки по света обмислят идеята за въвеждане на дигитални валути на централните банки (CBDC).

август 12, 2022 9:45 1 мин. четене

dYdX блокира сметки на потребители свързани с Tornado Cash

Протоколът за деривати dYdX потвърди в четвъртък сутринта, че е блокирал потребителски акаунти, които преди това са взаимодействали с Tornado Cash, в съответствие с новите санкции на САЩ.

август 11, 2022 19:00 1 мин. четене

Coinbase получи призовка от SEC

Coinbase е изправена пред разследване от страна на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) на САЩ във връзка с нейните продукти за доходност и стейкинг, според тримесечната ѝ документация.

август 11, 2022 15:38 1 мин. четене

Крипто казиното Winz.io пусна собствена ротативка

Winz.io пуска собствена ротативка – Winz to the Moon.

август 11, 2022 13:21 1 мин. четене