Home

Криптовалутите вече са в мечи пазар според Питър Шиф

25.06.2024 15:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Криптовалутите вече са в мечи пазар според Питър Шиф

Питър Шиф, известен Биткойн критик, се включи в социалната медия X, за да заяви, че най-голямата криптовалута вече е твърдо в "мечи пазар".

Това изказване следва резкия спад на Биткойн до $58,890 на 24 юни, което е най-ниската му цена от 2 май насам. Предишната седмица вече бе предизвикателна за водещата криптовалута, със значителни изходящи потоци от базираните в САЩ спот борсово търгувани фондове (ЕТF) и други мечи фактори като макроикономическата несигурност и неотдавнашната разпродажба от страна на германското правителство.

В понеделник ситуацията се влоши за BTC ентусиастите, когато Mt. Gox, известната крипто борса, която бе хакната през 2014 г., обяви, че ще започне изплащане на суми през юли. Шиф очаква, че цената на Биткойн може да спадне “много повече“, дори преди Mt. Gox да изплатят дължимите активи на потребителите.

Въпреки че Биткойн спадна с над 20% от историческия си връх, Шиф твърди, че корекцията на цената далеч не е приключила. “Мечката все още е млада“, отбеляза той.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Нова анкета разкрива какво ще правят инвеститорите в Биткойн след изплащането на Mt. Gox

Въпросът, който вълнува повечето крипто инвеститори, е какво ще се случи, след като Mt. Gox разпредели потребителските компенсации – ще има ли масови разпродажби, или хората ще задържат?

18.07.2024 19:30 2мин. четене

Негатативен индикатор може да сигнализира за скок в цената на Биткойн

Компанията за ончейн данни Santiment отбеляза значителен спад в броя на криптовалутните портфейли, в които има Биткойн (BTC).

18.07.2024 15:30 1мин. четене

Биткойн: Добивна компания обмисля продажба, поради нарастващата конкуренция

Съобщава се, че компанията Cipher Mining проучва възможността за продажба след интерес от страна на потенциални купувачи, според Bloomberg.

18.07.2024 12:30 1мин. четене

Милиардер счита, че Доналд Тръмп е най-добрият избор за Биткойн потребителите

Все повече финансови експерти, анализатори и изпълнителни директори на технологични компании смятат, че потенциалният втори мандат на Доналд Тръмп е правилният път за Биткойн и криптовалутите като цяло.

18.07.2024 9:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.