Home

Криптовалутите ще достигнат $100 трилиона според бивш директор на Goldman Sachs – ето защо

07.07.2024 7:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Криптовалутите ще достигнат $100 трилиона според бивш директор на Goldman Sachs – ето защо

Раул Пол, главен изпълнителен директор на Real Vision, прогнозира, че общата пазарна капитализация на криптовалутите може да нарасне до невероятните $100 трилиона.

В неотдавнашно интервю за канала Blockworks Macro в YouTube бившият изпълнителен директор на Goldman Sachs заяви, че ако индустрията на дигиталните активи запази сегашния си темп на растеж, общата пазарна капитализация може да се увеличи 44 пъти през следващото десетилетие.

Пол разглежда този скок в пазарната капитализация на криптовалутите като най-голямата възможност за генериране на богатство в историята. Той отбеляза, че пазарната капитализация потенциално може да достигне $100 трилиона около 2032 г. Експертът подчерта значението на този потенциален ръст като безпрецедентна възможност за създаване на богатство.

Към момента на писане на статията общата пазарна капитализация на криптовалутите възлиза на $2.1 трилиона, по данни на CoinMarketCap. Пол съветва трейдърите да управляват разумно риска. Той обясни, че пазарната капитализация може да нарасне от сегашното си ниво до $100 трилиона, а поемането на прекомерни рискове е ненужно.

Анализаторът разкри, че е разпределил по-голямата част от крипто портфейла си към платформи за смарт договори, по-специално Solana (SOL), тъй като смята, че тя и други алткойни имат по-голям потенциал за растеж от Биткойн (BTC). Той спомена, че 90% от ликвидната му нетна стойност в момента е инвестирана в Solana, не защото не харесва Биткойн, а именно защото очаква по-висока възвръщаемост от други алткойни.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Какво ще стане ако Джо Байдън се откаже от президентските избори в САЩ

Президентът Джо Байдън е изправен пред нарастващ натиск от страна на Демократическата партия да прекрати кандидатурата си за преизбиране след дебат с Доналд Тръмп.

19.07.2024 19:00 2мин. четене

Цените на златото тръгват надолу – каква е причината?

Цените на златото спаднаха с повече от 1.5% в петък, тъй като доларът се засили, а някои инвеститори прибраха печалби след неотдавнашното поскъпване на метала.

19.07.2024 18:00 1мин. четене

Китайският юан поскъпва спрямо американския долар, достигайки връх през юли

Напоследък китайският юан поскъпна спрямо щатския долар, като достигна най-високото си средно равнище за юли.

19.07.2024 17:00 1мин. четене

OKX установява MiCA център в Малта с оглед на разширяването си в Европа

OKX определи Малта за свой център за спазване на изискванията за пазарите на криптовалути (MiCA), което е в съответствие с разпоредбите на Европейския съюз.

19.07.2024 15:40 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.