НАЧАЛО Алткойни

Криптовалути с по-ниски цени, които заслужават внимание през 2022 г.

ноември 10, 2022 21:03 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Криптовалути с по-ниски цени, които заслужават внимание през 2022 г.

Инвестицията в евтина криптовалута дава възможност за висока възвръщаемост. Нека видим крипто проектите с най-голям потенциал.

Инвестициите в евтини криптовалути могат да създадат невероятни възможности, защото ниската цена позволява голям растеж и още по-солидна възвръщаемост. Макар токените под $1 да са генерално по-нестабилни от по-скъпите криптовалути като Биткойн или Етериум, те често представят по-добра възможност за ивнеститорите с по-голям апетит за риск.

В тази статия ще разгледаме инвестирането в евтини криптовалути през 2022 година, както и токените, които се търгуват на по-ниски цени от техния възможен потенциал.

11-те най-евтини криптовалути, в които да инвестирате през 2022

В списъка по-долу ще откриете 11-те най-значителни крипто проекта, които заслужават вниманието на тези, които търсят криптовалути с привлекателно съотношение на риск срещу печалба. Ще разгледаме всички изгодни криптовалути, както и техните приложения и потенциал.

 

 1. Dash 2 Trade – Крипто проект с голям потенциал, създаден от трейдъри, за трейдъри
 2. Calvaria.io – Крипто игра с огромни награди
 3. IMPT – Екологично крипто на ниска цена
 4. Tamadoge (TAMA) –  Крипто игра с валута на привлекателна цена
 5. Battle Infinity (IBAT) –  P2E игра, в която се печелят токени
 6. Lucky Block (LBLOCK) – Страхотни томболи в метавселената
 7. Solana (SOL)– Топ проект, използващ умни договори
 8. Loopring (LRC) Евтино крипто с фокус към DeFi сегмента
 9. Algorand (ALGO) – Изгодна криптовалута за дългосрочни инвестиции
 10. Shiba Inu (SHIB)Меме криптовалута придобила голяма популярност 
 11. Oasis Network (ROSE)Евтината и продуктивна алтернатива на Етериум

d2t


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява вижданията на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Преглед на едни от най-евтините криптовалути в момента

Dash 2 Trade

d2t

Dash 2 Trade е нов проект, който представлява платформа за крипто анализи и търговия. Това, което го отличава е специалния оценъчен механизъм, който ще позволи на инвеститорите да проследяват нови обещаващи проекти. D2T е разположен в блокчейна на Етериум и изглежда е с изключителен потенциал, защото все още се намира във втората фаза на предварителните продажби, а инвестициите вeче са на стойност над $3 милиона.

d2t

Calvaria.io 

cal

Calvaria е P2E крипто игра, в която инвеститорите могат да търгуват и да печелят от лихви, като стейкват своите RIA токени. Геймърите имат шанс да печелят, като участват в дуели с други състезатели. Играта е безплатна, което може да промени кривата на търсене и предлагане, което пък от своя страна може да покачи цената на токена.

calvaria


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява вижданията на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


IMPT

impt

IMPT е базиран на Етериум, който след сливането си консумира до 99% по-малко енергия. Проектът е пионер сред “зелените” криптовалути и отбелязва сериозен интерес. Токенът свързва клиенти с бизнеси, които искат да намалят своя въглероден отпечатък. IMPT за момента е евтина криптовалута, която изглежда има огромни инвестиционни възможности.

impt2

Tamadoge (TAMA)

tama

Tamadoge е игра, в която участниците могат да се състезават едни срещу други. Инвеститорите имат шанс да търгуват с NFT-та, както и директно с криптовалутата. Силната подкрепа от крипто обществото доведе до почти 1,500% възход от предпродажбите до първото листване на борсите.

Battle Infinity (IBAT)

ibat

Battle Infinity е P2E игра, в която участниците могат да се състезават и да печелят токени. За разлика от другите криптовалути, Battle Infinity е изграден върху блокчейна на Binance. IBAT  дава шанс на инвеститорите да се възползват от предварителни продажби.

battle infinity

Lucky Block (LBLOCK)

lblock

Lucky Block стана огромен хит през 2022г.  Lucky Block вече достигна до $1 милиард пазарна капитализация. И въпреки че цената се срина, токенът има голям потенциал за втори шанс и инвеститорите гледат с оптимизъм на LBLOCK. Ако обичате игрите и лотариите, то покупка на NFT от Lucky Block ви дава шанс да се забавлявате, докато печелите.

lblock2

Solana (SOL)

solana

Solana позволява инстантни транзакции с минимална такса. Подобно на Ethereum, Solana има възможност да захранва широк набор от приложения, от NFT пазари и DeFi до игри и децентрализирани лотарии. SOL е евтина криптовалута, която обаче може много скоро да не е такава. 

solana


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява вижданията на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Loopring (LRC) 

lrc

Loopring е най-евтината криптовалута, която можете да купите в DeFi пространството. Тя е изградена върху Етериум и дава огромен шанс на потребителите да оперират с децентрализирани и централизирани крипто борси. Това прави LRC токена изключително гъвкав. В края на 2021-ва Loopring скочи с над 800%, а потенциалът пред крипто проекта изглежда голям.

lrc1

Algorand (ALGO) 

algo

Algorand е сравнително “стара” криптовалута в сравнение с другите ни предложения в статията – създадена е през 2019-та година и може да обработи до 1,000 транзакции в секунда. Дава възможност на инвеститорите да стейкват своите токени срещу лихви, достигащи над 7%. В момента цената е около $0.33, но може да нарасне значително.

algo2

Shiba Inu (SHIB) 

shib

Shiba Inu е евтина криптовалута, която се превърна в меме звезда за отрицателно време. Когато се появи за първи път, нарасна с над 1,000% в рамките на седмици, но към момента e с над 80% под върха си. Това създава добър шанс за повторно покачване и достигане до предишните нива.

shib2

Oasis Network (ROSE) 

rose

Макар Oasis да е евтината алтернатива на Ethereum, има страхотен потенциал заради своите качества да защитава децентрализирани приложения. Oasis Network има капацитет да достигне до 1 милион транзакции на секунда. Мигновените транзакции на по-ниска цена от ETH правят ROSE изключително перспективен токен.

rose2

Заключение

Търговията с евтини криптовалути дава шанс на инвеститорите да се включат в крипто проекти в началото на тяхното създаване и да спечелят от тяхното бъдещо развитие. Макар да са една идея по-рискови, ниската цена може потенциално да да създаде възможности за значителна възвръщаемост.

Често задавани въпроси

Най-добрата криптовалута под $1? 

Според нас най-добрите криптовалути под $1 в момента са Dash 2 Trade и IMPT. Те имат огромен потенциал пред себе си и са още във фазата на предварителна продажба. И двата проекта вече привлякоха седемцифрени инвестиции и имат огромно практическо приложение.

Как да открия евтини криптовалути с потенциал?

За да откриете криптовалути, които могат да постигнат успех, е нужно да следвате три правила:

 • Посещавайте редовно социалните мрежи и по-специално Twitter.
 • Редовно проучвайте новините в крипто пространството.
 • Анализирайте представянето на новите криптовалути.

Добра инвестиция ли са новите криптовалути?

Новите криптовалути имат много добри шансове да се окажат печеливши, но както при всяка инвестиция, и тук доброто проучване е ключово за успеха.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява вижданията на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето кога може да очакваме началото на новия алткойн сезон

След значителния ръст на стойността на Биткойн фокусът на пазара на криптовалути се насочи към алткойните.

декември 10, 2023 12:00 2 мин. четене

Топ 9 инвестиции в крипто пространството за декември 2023 година

Да сте в крак с актуалните тенденции на пазара на криптовалути е ключова стратегия за опитни и нови крипто инвеститори.

декември 10, 2023 11:01 3 мин. четене

Трейдър направи над 6,000% печалба от търговията с нова меме криптовалута

Крипто търговец привлече вниманието към забележителните си печалби в рамките само на един месец чрез търговия с нов претендент в сферата на криптовалутите – Grok (GROK), който се различава от Grok AI.

декември 10, 2023 8:00 1 мин. четене

Следващите месеци може да са много важни за алткойните – анализатор споделя защо

Известен крипто анализатор очаква обещаващи перспективи за алткойните през следващите месеци, докато актуализира гледната си точка за три конкретни дигитални актива.

декември 9, 2023 21:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.