НАЧАЛО Алткойни

Криптовалутата Sui ще има своя “ChatGPT момент” според създателя на проекта

06.05.2024 2:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Криптовалутата Sui ще има своя “ChatGPT момент” според създателя на проекта

След една оживена година, белязана от стартирането на основната мрежа и значими партньорства с гиганти в индустрията като компанията майка на TikTok ByteDance и Google, Mysten Labs, компанията зад протокола от първи слой SUI, е оптимист за траекторията на блокчейн технологията.

Убийственото приложение за Web3 идва. ChatGPT моментът ще настъпи скоро“, заяви пред The Block Еван Ченг, главен изпълнителен директор и съосновател на Mysten Labs, като добави, че сегашната бича серия съвпада с факта, че технологичните гиганти от Web2 сектора проявяват по-голям интерес към блокчейн, отколкото преди.

Mysten Labs наскоро сключи „екосистемни партньорства“ с Alibaba Cloud и Google Cloud, като се фокусира върху повишаване на сигурността и мащабируемостта. Освен това BytePlus, подразделение на ByteDance, се обедини с Mysten Labs, за да проучи различни инициативи в Web3 областта, обхващащи игри, SocialFi, решения за препоръки и др.

Въпреки че е сравнително нова на сцената, SUI постигна напредък през изминалата година, като за кратко влезе в топ 10 на класацията по обща заключена стойност (TVL) скоро след пускането на основната си мрежа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Инвеститор с огромни печалби от меме криптовалута след победата на Тръмп в съда

Проницателен крипто търговец е постигнал значителни печалби, като е инвестирал в меме монетата MAGA (TRUMP), която наскоро достигна исторически връх.

30.05.2024 7:30 2 мин. четене

Инвеститор направи 41,800% печалба от търговия с меме криптовалута

Според данни от веригата дългогодишен притежател на Shiba Inu (SHIB) е реализирал значителна печалба след неочаквана продажба на мемекойн.

29.05.2024 21:00 2 мин. четене

Pepe може да продължи възхода, задминавайки топ криптовалути като Polygon

След забележителното увеличение от 136% през май цената на PEPE се стабилизира на приблизително $0.00001513.

29.05.2024 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на ApeCoin (APE) през следващите 6 години

ApeCoin (APE) е ERC-20 токен, който служи като управляващ токен за ApeCoin DAO. Той е свързан с Yuga Labs, компанията, отговорна за метавселената Otherside, както и с NFT колекциите Bored Ape Yacht Club (BAYC) и Mutant Ape Yacht Club (MAYC).

29.05.2024 9:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.