НАЧАЛО Биткойн

Крипто зимата тепърва започва

май 23, 2022 12:40 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто зимата тепърва започва

Основателят на Delta Blockchain Fund Кавита Гупта заяви, че текущата корекция на крипто пазара постави началото на ‘зимата’, която може да продължи повече от година.

Говорейки по време на интервю за Bloomberg Technology, Гупта заяви, че крипто зимата е подобна на предишните движения на цените, главно след като Биткойн е достигал нова рекордна стойност.

 

Докато флагманската криптовалута се опитва да се стабилизира около нивото от $30,000, Гупта вярва, че активът може да падне до около $14,000 по време на крипто зимата. Тя отбеляза, че същото движение на цените ще повлияе на Етериум.

 

Мисля, че това е само началото на крипто зимата. <…> Ще останем тук поне година и половина. Не вярвам, че Биткойн ще се върне до $45,000, $50,000 или $60,000 за още година и половина. <…> Много съм изненадан, че хората очакват, че Биткойн ще продължи да се движи около $30,000. Очаквам да падне някъде между $14,000”, каза Гупта.

 

Въпреки крипто зимата, Гупта отбеляза, че Биткойн все пак ще достигне нов рекорд. Тя вярва, че пазарната корекция ще даде шанс за повече приемане на BTC, елемент, който ще тласне актива към нови върхове.

 

Освен това Гупта предположи, че колкото повече компании продължават да включват Биткойн в баланса си, толкова по-големи са шансовете за нов връх.

НЕ ПРОПУСКАЙ: Алткойните могат да се сринат с още 70%, твърди Майк Новограц

Коментирайки срива на TerraUSD, изпълнителният директор изрази мнение, че пазарът е разклатен, но това ще повлияе на бъдещето на стабилните монети. Тя вярва, че за да избегнат съдбата на Terra, повечето такива активи ще се стремят да имат фиксация към друга криптовалута.

 

Сривът на Terra отчасти допринесе за нестабилността на крипто пазара, като няколко пазарни експерти прогнозираха допълнителна корекция за Биткойн. Както съобщихме от CryptoDnes, икономистът от HS Dent Publishing, Хари Дент, предупреди, че Биткойн може да падне до $3,000, преди да скочи до $500,000 при бъдещ пазарен бум.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Binance добави майнинг пул за ETHW протокола

Според Binance потребителите, които изберат да се присъединят към басейна за добив на ETHW, няма да бъдат таксувани, като офертата ще продължи до 29 октомври.

септември 30, 2022 15:13 1 мин. четене

Очертава се голямо движение за Биткойн (BTC)

Известен трейдър, който точно прогнозира спада от над 50% на Биткойн (BTC) през март, сега предупреждава, че предстоят нови дъна.

септември 30, 2022 14:23 1 мин. четене

Още една компания за копаене на Биткойн (BTC) става публична

Компанията за добив на Биткойн (BTC) Rhodium Enterprises планира да се листне на Nasdaq под символа „RHDM“ чрез обратно сливане с фирмата за бизнес консултации SilverSun Technologies Inc., съобщи Bloomberg на 30 септември.

септември 30, 2022 13:11 1 мин. четене

CFTC: Цената на Биткойн (BTC) може да се удвои

Председателят на Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC) Ростин Бенам заяви, че крипто индустрията има „огромна възможност“.

септември 30, 2022 8:10 1 мин. четене