НАЧАЛО Алткойни

Крипто търговията на Robinhood е достъпна вече и в Европа

07.12.2023 17:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто търговията на Robinhood е достъпна вече и в Европа

В четвъртък Robinhood Markets направи важна стъпка, като стартира услуги за търговия с криптовалути за клиенти в Европейския съюз, навлизайки на пазар, белязан от по-ясни регулаторни насоки, особено в момент, когато крипто компаниите са подложени на интензивен контрол в САЩ.

В рамките на това разширяване компанията ще даде възможност на клиентите от ЕС да се включат в търговията с повече от 25 криптовалути, като Етериум, Биткойн и Solana, без да дължат никакви комисиони.

В публикация в блога си Robinhood подчертаха:

ЕС е разработил една от най-всеобхватните политики в света за регулиране на криптоактивите, поради което избрахме региона, за да закрепим международните планове за разширяване на Robinhood Crypto.

Регионът въведе пионерски набор от правила през май, с което си спечели похвали от лидерите в индустрията, които виждат ЕС като следващата обещаваща граница за растеж.

Това разширяване позиционира Robinhood да се възползва от възобновения интерес сред инвеститорите в областта на дигиталните активи. Очакванията, свързани с вероятното одобрение на борсово търгуван фонд за Биткойн, доведоха цената на флагманската криптовалута до най-високата ѝ стойност от началото на миналата година.

За да установи присъствие на този пазар, базираната в Калифорния компания възнамерява да предложи до един безплатен BTC на клиентите от ЕС при регистрацията им и референтни бонус.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Дойде ли бичият пазар за алткойните?

Индикаторът за определяне на алткойн сезон (Altcoin season indicator) на Glassnode показва положителна инерция от октомври миналата година, като на 4 февруари се наблюдава забележително покачване след кратко прекъсване по време на разпродажбите, свързани с одобрението на Биткойн ETF през януари.

22.02.2024 21:00 1 мин. четене

Coinbase продължава да се разраства и Биткойн ETF играе голяма роля

Инвеститорите в Coinbase имат причина да се радват, тъй като платформата за търговия с криптовалути наскоро отчете първата си тримесечна печалба от две години насам.

22.02.2024 20:51 2 мин. четене

Ето какво мисли инвеститор, купил Етериум под $1, за Биткойн през 2024 година

Главният изпълнителен директор на Galaxy Digital Майк Новограц изрази оптимизъм по отношение на траекторията на Биткойн (BTC) до края на 2024 г., като прогнозира значително увеличение на стойността му.

22.02.2024 18:00 1 мин. четене

2 криптовалути, които може да се окажат лоша инвестиция според изкуствения интелект на Илон Мъск

Grok, AI модел, разработен от xAI и оглавен от Илон Мъск през 2023 г., набра значителна популярност от създаването си, предлагайки отличителен подход в сравнение с традиционните модели, подобни на GPT.

22.02.2024 16:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.