НАЧАЛО Алткойни

Алткойн скочи с 200% след важно съобщение за проекта

07.12.2023 11:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн скочи с 200% след важно съобщение за проекта

Helium (HNT), проект за децентрализирана безжична мрежа, разкри стартирането на икономичен план за мобилен телефон в мрежата си специално за физически лица в САЩ.

Според Helium Mobile те са въвели неограничен телефонен план за цялата страна на стойност $20/месец, като целта им е да предложат алтернатива на разходите на средния американец от $157/месец за телефонни планове. Планът вече е достъпен за всеки в САЩ чрез Helium Mobile.

HNT отбеляза забележителен скок от $2.74 във вторник до върховата стойност от $5.8 в ранните часове на 7 декември. Въпреки това цената на актива леко се понижи след това, като към момента на писане на статията се търгува за около $5.3, което отразява 80% ръст за седмицата и 199% за последния месец.

По-рано тази година Helium Mobile стартира услугата само в Маями, подчертавайки целта си да разшири своя отличителен модел на покритие. Този модел съчетава 5G мрежата на партньор в цялата страна с управляваната от общността мрежа с отворен код на Helium Mobile.

Helium твърди, че услугата им предлага по-голяма достъпност в сравнение с конвенционалните оператори благодарение на използването на инфраструктура, собственост на физически лица, които могат да печелят MOBILE токени чрез споделяне на данни. Освен това компанията си сътрудничи с телекомуникационния гигант T-Mobile, предоставяйки на абонатите си достъп до най-голямата 5G мрежа в страната.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.