Home

Джъстин Сън предложи да изкупи всичкия Биткойн от германското правителство

04.07.2024 16:17 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Джъстин Сън предложи да изкупи всичкия Биткойн от германското правителство

На фона на мечите тенденции на пазара, повлиян от последните действия на германското правителство, милиардерът предприемач Джъстин Сън направи интересно предложение.

Джъстин Сън, основателят на Tron (TRX), изрази готовност да закупи Биткойн авоарите на германското правителство чрез извънборсова транзакция, за да смекчи евентуалното негативно въздействие върху пазара на Биткойн (BTC).

В своето изявление той сподели следното:

Готов съм да преговарям с германското правителство за закупуване на всички BTC извън пазара, за да се сведе до минимум отрицателното въздействието върху крипто пазара.

В поредица от продажби , правителството на Германия прехвърли сериозни количества Биткойн – ход, който задълбочава все повече мечите тенденции.

Това предложение от милиардерът би могло да повлияе положително на пазарните нагласи и да осигури стабилно решение за правителството да се отърве от своите BTC авоари.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Нова анкета разкрива какво ще правят инвеститорите в Биткойн след изплащането на Mt. Gox

Въпросът, който вълнува повечето крипто инвеститори, е какво ще се случи, след като Mt. Gox разпредели потребителските компенсации – ще има ли масови разпродажби, или хората ще задържат?

18.07.2024 19:30 2мин. четене

Негатативен индикатор може да сигнализира за скок в цената на Биткойн

Компанията за ончейн данни Santiment отбеляза значителен спад в броя на криптовалутните портфейли, в които има Биткойн (BTC).

18.07.2024 15:30 1мин. четене

Биткойн: Добивна компания обмисля продажба, поради нарастващата конкуренция

Съобщава се, че компанията Cipher Mining проучва възможността за продажба след интерес от страна на потенциални купувачи, според Bloomberg.

18.07.2024 12:30 1мин. четене

Милиардер счита, че Доналд Тръмп е най-добрият избор за Биткойн потребителите

Все повече финансови експерти, анализатори и изпълнителни директори на технологични компании смятат, че потенциалният втори мандат на Доналд Тръмп е правилният път за Биткойн и криптовалутите като цяло.

18.07.2024 9:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.